Home Εκπαίδευση Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π. Ε. Ικαρίας – Φούρνων : Συνεχίζουμε ενάντια στο αντιλαϊκό πακέτο μέτρων

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π. Ε. Ικαρίας – Φούρνων : Συνεχίζουμε ενάντια στο αντιλαϊκό πακέτο μέτρων

by ikariaki.gr
4 views

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΙΚΑΡΙΑΣ – ΦΟΥΡΝΩΝ

[email protected]

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας-Φούρνων χαιρετίζει τους 55 Συλλόγους Εκπαιδευτικών ανά την Ελλάδα οι οποίοι πήραν αγωνιστικές αποφάσεις συμμετοχής στην κινητοποίηση στις 12/1 κι όλους τους απεργούς σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα που προσπέρασαν τη συνειδητή απεργοσπασία των δυνάμεων του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού,δε δείλιασαν μπροστά στις πιέσεις σε διάφορους χώρους δουλειάς και στήριξαν στις απεργιακές συγκεντρώσεις Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και σωματείων, ενάντια στο κυβερνητικό πολυνομοσχέδιο που βρίσκεται από την Παρασκευή για συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Με το νέο μνημόνιο για την παιδεία, τους πλειστηριασμούς, το πετσόκομμα των επιδομάτων και τις ιδιωτικοποιήσεις, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συμπορεύονται για άλλη μια φορά ανταλλάσσοντας μεταξύ τους τα συχαρίκια για την αποτελεσματικότητά τους στην τσάκιση των δικαιωμάτων που μας έχουν απομείνει.

 

Στο πλευρό τους και πιστές στα κελεύσματά τους βρίσκονται οι δυνάμεις τους στο συνδικαλιστικό κίνημα. Στην ΓΣΕΕ απέρριψαν τις προτάσεις για απεργία, στην ΑΔΕΔΥ ψήφισαν μόνο στάση εργασίας για τη Δευτέρα και απέρριψαν το αίτημα του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της ΑΔΕΔΥ για απεργία ενώ στη ΔΟΕ ψήφισαν μόνο διευκολυντική-συμπληρωματική στάση εργασίας για τη Δευτέρα. Έβαλαν τα δυνατά τους για να μην μπορέσει να υπάρξει κοινή οργανωμένη απάντηση των εργαζομένων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα στα μέτρα της κυβέρνησης.

banner

 

Συνάδελφοι,

η έννοια τους να χτυπήσουν τη δράση των σωματείων και το δικαίωμα στην απεργία, η έννοια τους να σπείρουν με τη βοήθεια των δυνάμεών τους τη διάλυση στο συνδικαλιστικό κίνημα αποδεικνύουν ότι φοβούνται την οργανωμένη μαζική λαϊκή αντίδραση.

 

Συνεχίζουμε! Δε σταματάμε εδώ!Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσουμε τη φωνή μας, να συσπειρωθούμε στον Σύλλογό μας και να μαζικοποιήσουμε τους αγώνες που ακολουθούν!

  • Τη Δευτέρα 15 του Γενάρη στις 13:00, μέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Επαρχείο στον Άγιο Κήρυκο. Συμμετέχουμε στη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ 12:00 με λήξη ωραρίου και αξιοποιούμε την 4ωρη συμπληρωματική-διευκολυντική στάση εργασίας της ΔΟΕ.
  • Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 15 Γενάρη στις 14:00 στο παλιό δημαρχείο Αγίου Κηρύκου, με ημερήσια διάταξη:

-Πολυνομοσχέδιο για την 3η αξιολόγηση και νέο μνημόνιο στην παιδεία

-Διεκδικήσεις του Συλλόγου μας ενόψει της αναμοριοδότησης των σχολείων

-Κάλεσμα του Δ.Σ της ΔΟΕ σε κύκλο έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων για την παραπέρα αγωνιστική πορεία του κλάδου.

 

 

 

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος                                                                Η Γραμματέας

 

Σωτηρίου Αναστασία                                                 Γλαρού Αθηνά

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue