Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΠεριφέρεια Β.Αιγαίου Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης για έργα στη Λήμνο

Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης για έργα στη Λήμνο

by ikariaki.gr
6 views

Παρουσία της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάνας  Καλογήρου, συνεδρίασε σήμερα στο Επαρχείο της Λήμνου η Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης για την «υλοποίηση έργων αναπτυξιακού χαρακτήρα στη Π.Ε. Λήμνου».

 

Στη συνεδρίαση προήδρευσε ο Έπαρχος Λήμνου κ. Βαγγέλης  Γιαρμαδούρος και ως μέλη μετείχαν ο Αντιδήμαρχος Λήμνου κ. Σαράντης Πανταζής και μέσω τηλεδιάσκεψης ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Γιώργος Σπανέλλης. Επίσης, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Χαράλαμπος Δαλαβίτσος, καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Δήμου Λήμνου και του Λιμενικού Ταμείου.

 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν τα έργα που αφορούν στις μελέτες για τις χερσαίες εγκαταστάσεις του λιμένα Μύρινας, τις λιμενικές εγκαταστάσεις Μούδρου και Πλάκας και του σχολείου του Ρωμανού, που είναι ενταγμένα στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

 

Δεδομένης της αναγκαιότητας ολοκλήρωσης των μελετών ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν τα σημαντικά αυτά για το νησί της Λήμνου έργα, διευκρινίστηκαν οι απαραίτητες αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν κατ’ αρχήν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου και ακολούθως από το Δημοτικό Συμβούλιο Λήμνου και το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου για να υπογραφούν οι απαραίτητες συμβάσεις συνεργασίας (διαβαθμιδικές ή προγραμματικές).

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue