Home ΚοινωνίαΕπικαιρότητα Συνέντευξη με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νικόλαο Κατρακάζο

Συνέντευξη με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νικόλαο Κατρακάζο

by ikariaki.gr
25 views

Στη Σάμο ταξίδεψα για άλλη δουλειά του ραδιοφώνου μας, αλλά έχοντας πάντα ως στόχο να επισκεφθώ στο γραφείο του τον Αντπεριφερειάρχη της Π.Ε. Σάμου κ. Νικόλαο Κατρακάζο, δεν έχασα την ευκαιρία και το πρωί της Πέμπτης 19 Απρίλη 2018, πήγα στο γραφείο του.

Το ευχάριστο για μένα ήταν ότι αν και δεν είχα κλείσει ραντεβού, όπως έπρεπε κανονικά, μαζί του, αμέσως διέκοψε τις εργασίες του και με μεγάλη ευχαρίστηση και εγκαρδιότητα, με δέχθηκε στο γραφείο του, για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αι για τα έργα που έγιναν αλλά και για αυτά που προγραμματίζονται σε Ικαρία και Φούρνους, μέχρι το τέλος της αυτοδιοικητικής του θητείας.

Είπαμε πολλά για τα δημόσια έργα της Περιφέρειας στα νησιά μας, τις χρηματοδοτήσεις έργων που δεν ήταν αποκλειστικά έργα της περιφέρειας αλλά από διάφορα ευρωπαϊκά προγράμματα εξοικονομήθηκαν ποσά για να έχουν τα νησιά μας μια άλλη εικόνα, από την εικόνα που είχαν όταν ανέλαβε η παρούσα Περιφερειακή αρχή. Μιλήσαμε για τις ενέργειες της Περιφέρειας σε πολλές επαγγελματικές τάξεις των νησιών μας, για το εσωτερικό συγκοινωνιακό δίκτυο των νησιών μας, για το ακτοπλοϊκό, για τον τουρισμό και τις νέες δυνατότητες που παρουσιάζονται στα νησιά μας και για τα προϊόντα που παράγονται στα νησιά μας και είναι περιζήτητα σ’ όλο τον κόσμο.

Γενικά ήταν μια συνέντευξη γεμάτη από σημαντικά στοιχεία που μας παρέθεσε ένας άνθρωπος που «ξέρει καλά» το αντικείμενο του και το κυριότερο έχει την διάθεση να βοηθήσει την ανάπτυξη των νησιών μας, μέχρι και το πιο μικρό νησάκι την Θύμαινα για την οποία δηλώνει περήφανος για τα έργα που έχουν γίνει με δικιά του πρωτοβουλία. Όπως επίσης και για έργα που μπορούν να βοηθήσουν στην Ικαρία, σε πολλούς τομείς, συνεργαζόμενος με τις άλλες αρχές του τόπου μας (βουλευτή, έπαρχο, δημάρχους, αλλά και εκπροσώπους οργανωμένων φορέων).

Ακούστε λοιπόν αυτή τη συνέντευξη για να μάθετε (ίσως) και πράγματα που δεν ξέρετε. Εγώ εκφράζω τις ευχαριστίες της Ικαριακής Ραδιοφωνίας και την εκτίμηση μου στον κ. Νικόλαο Κατρακάζο, για την άψογη φιλοξενία στο γραφείο, αλλά και για τον μεγάλο χρόνο που μας διέθεσε γι αυτή τη συνέντευξη.

Σωτήρης Πολίτης

Για την Ικαριακή Ραδιοφωνία

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue