Home ΚοινωνίαΕπικαιρότητα Συνέντευξη – Δημήτρης Στρατούλης και Νίκος Σακούτης μιλούν στην Ικαριακή Ραδιοφωνία

Συνέντευξη – Δημήτρης Στρατούλης και Νίκος Σακούτης μιλούν στην Ικαριακή Ραδιοφωνία

by ikariaki.gr
17 views

Ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ικαριακή Ραδιοφωνία και στη Σοφία Σιδηροπούλου ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας και πρώην υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης και ο Νίκος Σακούτης, μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, μέλος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας.

Ο κος Στρατούλης μίλησε για τους λόγους που τον φέρνουν στην Ικαρία, αναφέρθηκε στο ταξίδι του πρωθυπουργού στις Η.Π.Α. αλλά και στα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών ενώ σχολίασε εκτενώς την πολιτική πραγματικότητα στην Ελλάδα, την κυβέρνηση Τσίπρα, την αντιπολίτευση Μητσοτάκη, τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά και την θέση των αριστερών κομμάτων. Τέλος, ανέλυσε την θέση της Λαϊκής Ενότητας για την έξοδο από την Ευρωζώνη και το Εθνικό Νόμισμα.

Ο κος Σακούτης μίλησε για την αυτοδιοίκηση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά και την θέση στην οποία έχουν έρθει οι δήμοι μετά τον Καλλικράτη, την προοπτική του Νέου Καλλικράτη και το Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας ΟΤΑ.

Στη συνέχεια, ήρθαν σε επαφή με κατοίκους και καταστηματάρχες του Αγίου Κηρύκου ενώ το βράδυ του Σαββάτου θα μιλήσουν σε ανοιχτή συγκέντρωση στις 8 μμ στο καφενείο Ανταράκη στον Εύδηλο.

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue