Home ΚοινωνίαΕλλάδα Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τον υφυπουργό Τουρισμού του Ουζμπεκιστάν Abdoulaziz Akkulov

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τον υφυπουργό Τουρισμού του Ουζμπεκιστάν Abdoulaziz Akkulov

by ikariaki.gr
4 views

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Γραφείο Τύπου

 

12.5.2018

banner

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τον υφυπουργό Τουρισμού του Ουζμπεκιστάν  Abdoulaziz Akkulov για τη διμερή τουριστική συνεργασία και την αύξηση του τουρισμού

 

Με τον υφυπουργό Τουρισμού του Ουζμπεκιστάν, κ. Abdoulaziz Akkulov, συναντήθηκε η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και συζήτησαν για τις τουριστικές σχέσεις των δύο χωρών. Στη συνάντηση  συμμετείχε  ο Γενικός Πρόξενος του Ουζμπεκιστάν στην Ελλάδα κ. Olim Kasimov.

Στη συνάντηση επισημάνθηκαν οι κοινοί ιστορικοί και πολιτιστικοί δεσμοί που συνδέουν τις δύο χώρες, με επίκεντρο το Μ. Αλέξανδρο,  και συζητήθηκαν οι  δυνατότητες αύξησης των τουριστικών ροών, η προοπτική της καθιέρωσης απευθείας αεροπορικής σύνδεσης, όπως επίσης και η  παροχή τεχνογνωσίας από την Ελλάδα στα θέματα ανάπτυξης του τουρισμού.

Ο κ. Akkulov, o οποίος επισκέπτεται τη χώρα μας για τα εγκαίνια πτέρυγας του Μουσείου Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας αφιερωμένης στο Ουζμπεκιστάν, τόνισε ότι το Ουζμπεκιστάν θα συμμετάσχει με περίπτερο στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης. Επίσης, προσκάλεσε την κα Κουντουρά να επισκεφθεί την Τασκένδη το φθινόπωρο στην εκεί διεθνή τουριστική έκθεση.

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue