Home ΚοινωνίαΕλλάδα Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με το προεδρείο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού Πα.Δ.Ε.Ε.

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με το προεδρείο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού Πα.Δ.Ε.Ε.

by ikariaki.gr
4 views

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Γραφείο Τύπου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

banner

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με το προεδρείο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού Πα.Δ.Ε.Ε.

 

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον κ. Peter Katsambanis, Πρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού Πα.Δ.Ε.Ε.  και τα μέλη του Προεδρείου, με την ευκαιρία της επίσκεψής τους στην Ελλάδα για τη Γενική τους Συνέλευση, και προγραμματισμένων συναντήσεων  τους με υπουργούς της κυβέρνησης.

Η Υπουργός τους ενημέρωσε εκτενώς για την υλοποιούμενη εθνική τουριστική πολιτική και τα εξαιρετικά αποτελέσματά της στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού την προηγούμενη τριετία, όπως επίσης και για την νέα αύξηση στα τουριστικά μεγέθη της χώρας το 2018, που εξελίσσεται σε νέα χρονιά-ρεκόρ. Τόνισε την  καθοριστική συμβολή του τουρισμού στην ενίσχυση της εθνικής οικονομίας και τον κυρίαρχο ρόλο του στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας.

Επίσης έγινε αναφορά στις συστηματικές ενέργειες για την ενίσχυση της τουριστικής εξωστρέφειας και της διεθνούς φήμης της χώρας, καθώς και  στον ενεργό ρόλο που έχει αποκτήσει πλέον η Ελλάδα στα παγκόσμια κέντρα αποφάσεων για τον τουρισμό.

Συζητήθηκαν τα δυναμικά ανοίγματα που έχει επιχειρήσει το Υπουργείο Τουρισμού εκτός από τις παραδοσιακές και σε νέες δυναμικές τουριστικές αγορές του εξωτερικού, ενώ εξετάστηκαν και οι δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας για την ακόμη πιο δυναμική προώθηση και προβολή της Ελλάδας στην Ελληνική Ομογένεια και στις χώρες του εξωτερικού.

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue