Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΠεριφέρεια Β.Αιγαίου Συνάντηση της Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης

Συνάντηση της Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης

by ikariaki.gr
58 views

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης δώρισε στον Σύλλογο ένα laptop.

Η παράδοση του laptop έγινε σήμερα στη συνάντηση που είχε η κα. Καλογήρου με την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μαρία Ζερβού και  το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κα. Μαρίνα Σταμάτη. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης και ο Εκτελεστικός Γραμματέας κ. Γιώργος Καμπούρης.

Η Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για τις πρόσφατες δράσεις του Συλλόγου, καθώς και για τις νέες δραστηριότητες που αφορούν στην προώθηση δωρεάς ομφάλιου αίματος.

 

Η κα. Καλογήρου εξήρε το έργο του Συλλόγου σημειώνοντας ότι η αιμοδοσία, η δωρεά οργάνων σώματος και ομφάλιου αίματος, είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Επίσης, διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία, ιδίως ενημέρωσης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης, που θα αναλάβει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης.

 

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue