Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΠεριφέρεια Β.Αιγαίου Συμμετοχή της Περιφέρειας Β. Αιγαίου στη διεθνή τουριστική έκθεση «Athens International Tourism Expo 2018»

Συμμετοχή της Περιφέρειας Β. Αιγαίου στη διεθνή τουριστική έκθεση «Athens International Tourism Expo 2018»

by ikariaki.gr
4 views

Συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην

5η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Αθήνα

 

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετείχε στην 5η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Athens International Tourism Expo 2018», που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan στα Σπάτα από 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2018. Στόχος ήταν η παρουσίαση και προώθηση των νησιών της Περιφέρειας, τόσο στην εσωτερική τουριστική αγορά, όσο και στο εξωτερικό, μέσω προγραμματισμένων επαγγελματικών συναντήσεων (Β2Β).

 

Στην έκθεση παραβρέθηκαν η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού κα. Αγγελική Σαραντινού, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Σαμίων κ. Κωνσταντίνος Αγγελής ως εκπρόσωπος του Δήμου Σάμου, μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου και επαγγελματίες από τη Λέσβο και τη Χίο.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος Β2Β τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου πραγματοποίησαν 30 συναντήσεις με tour operators και τουριστικούς πράκτορες από Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία, Τουρκία, Ρωσία και από την ομογένεια της Αμερικής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκφράστηκε για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και ειδικά για την παροχή πακέτων δραστηριοτήτων και εμπειριών. Τα στοιχεία επαφών από τις συναντήσεις θα σταλούν από τη Διεύθυνση Τουρισμού σε όλους τους τουριστικούς επιχειρηματίες των νησιών.

 

banner

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού κα. Αγγελική Σαραντινού πραγματοποίησε επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους, καθώς και με εκπροσώπους της εταιρείας Yandex, της εταιρείας διαδικτύου που εξυπηρετεί κυρίως το ρωσικό κοινό, με στόχο τη διερεύνηση της δυνατότητας προβολής των νησιών.

 

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue