Home ΚοινωνίαΣάμος Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Τηλαύγη Δημητρίου

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Τηλαύγη Δημητρίου

by ikariaki.gr
16 views

 

Σάμος    06/06/2018                                                                                                                                 Αρ. Πρωτ. 785

 

 

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Νομού Σάμου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Τηλαύγη Δημητρίου.

Τουρισμός – Πολιτισμός – Αυτοδιοίκηση έχουν συνδεθεί με το όνομα Τηλαύγης Δημητρίου.

banner

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. ΣΤΕΦΑΝΗΣ

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               ΣΑΜΟΣ, 07-06-2018

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΗΛΑΥΓΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα μέλη της παράταξης  «Δράση Ενότητα Προοπτική»,  εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του  Τηλαύγη Δημητρίου.

Ένας δυναμικός Σαμιώτης, έφυγε από τη ζωή με σημαντική προσφορά στα κοινά του τόπου σαν Δήμαρχος, αλλά και  στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

 

 

 

 

Για τον Τηλαύγη Δημητρίου

Ο Τηλαύγης ήταν διαπρεπής προσωπικότητα με σημαντική δράση στον επιχειρηματικό, πολιτικό, πνευματικό χώρο.

Το Ίδρυμα Δημητρίου, που δημιούργησε με τον αδελφό του Άλκη και τους συνεργάτες τους, αποτελεί σπουδαίο κληροδότημα. Αγκάλιασε όλους τους τομείς του πνεύματος: Ιστορία, Λαογραφία, Πολιτική Σκέψη, Αισθητική. Αγκάλιασε ολόκληρη την πατρίδα μας, τη Σάμο.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.

Καλό ταξίδι στον δικό μας φίλο.

 

Έφυγε από κοντά μας ένας πολύ σημαντικός Σαμιώτης. Ένας Σαμιώτης με μεγάλη  προσφορά και έργο στον πολιτισμό, που καθήκον όλων μας είναι να το αναδείξουμε και να το συνεχίσουμε. Με συμβολή στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας, αλλά και πολύχρονη προσφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Εκφράζουμε στην οικογένεια και στους οικείους  του Τηλαύγη Δημητρίου τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΑΜΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΡΑΚΑΖΟΣ

 

 

 

Ο ΚΥ.ΠΟ.ΤΕ. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το  «φευγιό» του Τηλαύγη Δημητρίου, ενός ανθρώπου που με την αδιάκοπη προσφορά στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Σάμο, δίδαξε σε όλους όσους τον γνώρισαν ήθος και έγινε παράδειγμα ζωής και δράσης.

Εμείς οι Ικάριοι που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε μένει στη μνήμη μας, ο πράος ήρεμος χαραχτήρας του, το χαμόγελό του και το ενδιαφέρον του για τα δικά μας πολιτιστικά δρώμενα. Τον θυμόμαστε και μέσα από την δωρεάν που μας έκανε στον εξοπλισμό του Πολιτιστικού Κέντρου Μαράθου  Ικαρίας με ένα σημαντικό αριθμό τραπεζοκαθισμάτων. Στη σύντροφο της ζωής του Λουκία και στα παιδιά του θερμά συλλυπητήρια.

Για τον ΚΥ.ΠΟ.ΤΕ.

Ζαχαρούλα & Χαρούλα Κοτσάνη

Σάμος 7/6/2018
Αρ.Πρ:1860
Ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Σάμου «Φάρος».
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Σάμου «Φάρος», σήμερα Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, μετά τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου του Τηλαύγη Δημητρίου, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα:
  • Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του θανόντος.
  • Να καταθέσει αντί στεφάνου το χρηματικό ποσό των εκατό (100€) ως δωρεά στο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπτυξιακή υστέρηση Π.Ε. Σάμου «Η Μέλισσα».
  • Να ανακοινωθεί το παρόν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
  • Να παραβρεθεί στην εξόδιο ακολουθία εκπρόσωπος του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κ.Π. Σάμου
Νικόλαος Τρικαλινός
Ιατρός- καρδιολόγος

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue