Home Η Ικαρία ΠαντουΙκαριακή Ομογένεια Στεφανία Λεφές: Το Παλμ Μπιτς είναι παράδεισος

Στεφανία Λεφές: Το Παλμ Μπιτς είναι παράδεισος

by ikariaki.gr
5 views

Η κ. Στεφανία Λεφές (Stefanie Lefes)

Της Γιάννας Κατσαγεώργη

Το 2015 το Παλμ Μπιτς (Palm Beach), ο τόπος προορισμού των ολίγων, είχε τον τρίτο πλουσιότερο ταχυδρομικό κώδικα (ΖΙΡ ) σε όλη την Αμερική με ετήσιο «χαμηλό» εισόδημα των κατοίκων $1,2 εκατομμύρια. Αν σκεφτεί κανείς ότι μεταξύ των οικογενειών που το επέλεξαν σαν τόπο διακοπών ή και διαμονής συγκαταλέγονται οι Βάντερμπιλτ (Vanderbilt), οι Κένεντι (Kennedy) και οι Ροκφέλερ (Rockefeller) δεν είναι άξιο απορίας το ότι αποτελεί σταθερή αξία.

Η Στεφανία Λεφές (Stefanie Lefes) με καταγωγή από την Ικαρία και γεννημένη στο Τέξας, μια πολύ επιτυχημένη broker (μεσίτρια με άδεια), άφησε την καριέρα της ως νοσοκόμα εξειδικευμένη σε εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς δίπλα στον διάσημο καρδιοχειρουργό Michael De Bakey στο Χιούστον και μετακόμισε στο Παλμ Μπιτς, γιατί «της άρεσαν οι επιχειρηματικές δραστηριότητες και το εμπόριο».

Μια από τις καλύτερες μεσίτριες στο ιστορικό και πολυτελές Sothebys, η Στεφανία βρήκε την επαγγελματική της πληρότητα μέσα από τις σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας που ανέπτυξε με τους πελάτες της στην εικοσάχρονη σχεδόν πορεία της στο χώρο αγοραπωλησίας και ενοικιάσεως ακινήτων.

«Το Παλμ Μπιτς», μας εξηγεί η Στεφανία, «είναι παράδεισος να ζεις. Με μια θερμοκρασία γύρω στους 72F, με 47 μίλια μοναδικές παραλίες, απαλλαγή από τους φόρους και τα καλύτερα ξενοδοχεία, η επιλογή του Παλμ Μπιτς αποτελεί τέλεια επένδυση για ένα καλύτερο επίπεδο ζωής. Υπάρχουν τιμές που ξεκινάνε λογικά και μπορούν να γίνουν αστρονομικές στις πωλήσεις ακινήτων.

Τα διαμερίσματα προς ενοικίαση με 2 κρεβατοκάμαρες ξεκινάνε από $3000 το κατώτατο όριο μέχρι $8000. Εάν θέλει μια οικογένεια να νοικιάσει ένα σπίτι με 4 κρεβατοκάμαρες για την περίοδο από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο μπορεί να πληρώσει και $20.000 τον μήνα. Οι άνθρωποι που επιζητούν την πολυτελή και άνετη αυτή κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και τρόπο ζωής έχουν διάφορες ηλικίες, οι οποίες κυμαίνονται από 40 μέχρι 80 έτη.

Ο ωκεανός και η εσωτερική ναυσιπλοϊα ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την αξία της περιοχής, η οποία, σε συνδυασμό με τον ήλιο και το δροσερό αεράκι, προσφέρουν στους κατοίκους ηρεμία και ψυχική ανάταση. Ενας ιδανικός τόπος να ζεις και να απολαμβάνεις τον ουρανό, τη θάλασσα, το όμορφο κλίμα, που με όλα τα πολιτιστικά δρώμενα δίνουν στο Παλμ Μπιτς έναν μοναδικό κοσμοπολίτικο αέρα».

Stefanie Lefes
Broker Associate,
Sotheby’s International Realty
Palm Beach, Florida,
(561)-789-2393.

 

banner

Αναδημοσίευση από : https://www.ekirikas.com

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue