Home ΚοινωνίαΑιγαίο Π. Χριστόφας “Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο”

Π. Χριστόφας “Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο”

by ikariaki.gr
5 views

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

To κάλεσμα σε κάθε πολίτη που νιώθει, όπως ανέφερε, ότι μπορεί με την συμμετοχή του να βελτιώσει την ποιότητα ζωής και να ωθήσει τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, απηύθυνε από την Χίο, ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Παναγιώτης Χριστόφας, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο».

Ο Μυτιληνιός στην καταγωγή υποψήφιος του Κινήματος Αλλαγής, αναφέρθηκε στους λόγους που τον ώθησαν στην απόφαση να μπει στην πολιτική «αρένα», τονίζοντας ότι «ο ρόλος του θεατή των εξελίξεων, δεν του ταιριάζει».

«Στη γενιά μου δεν ταιριάζει ο ρόλος του θεατή και σχολιαστή των γεγονότων και έτσι μαζί με μια ομάδα ανθρώπων, αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, για ένα καλύτερο μέλλον. Καλώ κάθε πολιτική και συλλογική έκφραση να συμμετέχει σε αυτή την κοινή πορεία», ανέφερε ο 40χρονος υποψήφιος.

Χαμηλών τόνων ήταν η πρώτη κριτική που άσκησε στην νυν περιφερειακή αρχή της Χριστιάνας Καλογήρου, λέγοντας ότι «οι χιώτες νιώθουν τα τελευταία 5 χρόνια ότι δεν υπάρχει περιφέρεια», με τον ίδιο να εκτιμά ότι η έλλειψη αρμοδιοτήτων στον τοπικό αντιπεριφερειάρχη, αποξένωσε τους πολίτες από τον θεσμό.

Σύμφωνα με τον κ. Χριστόφα, η επομένη προγραμματική περίοδος 2021-2027 απαιτεί ανθρώπους με όραμα, σχεδιασμό και όρεξη στην διαχείριση των υψηλών κονδυλίων, εκτιμώντας ότι αν δεν υπάρχουν αυτά, θα μείνει αναξιοποίητο ένα μεγάλο μέρος των χρηματοδοτήσεων.

Ο περιφερειακός συνδυασμός του Παναγιώτη Χριστόφα στηρίζεται από το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), με τον ίδιο να μην αναφέρεται ακόμη σε πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν, αλλά και στις βασικές θέσεις της παράταξης.

Αναδημοσίευση από : https://www.alithia.gr

banner

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue