Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΠεριφέρεια Β.Αιγαίου Π.Ε. Σάμου : Εκ’ νέου παράταση των ημερομηνιών κατάθεσης των αιτήσεων στήριξης στο υπομέτρο 4.1.

Π.Ε. Σάμου : Εκ’ νέου παράταση των ημερομηνιών κατάθεσης των αιτήσεων στήριξης στο υπομέτρο 4.1.

by ikariaki.gr
3 views

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                        

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝ/ΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΜΟΥ

ΤΜΗΜΑ: ΦΥΤΙΚΗΣ κ. ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

banner

Θέμα: ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΜΕΤΡΟ 4.1. «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ» ΤΟΥ Π.Α.Α. 2014-2020.

 

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Σάμου σας γνωστοποιεί την εκ’ νέου τροποποίηση και αντικατάσταση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για το υπομέτρο 4.1. «Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις», που αφορά τις καταληκτικές ημερομηνίες ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης στήριξης και των δικαιολογητικών, πρώτου και δεύτερου σταδίου υποβολής αντίστοιχα ως εξής:

1) Ως καταληκτική ημερομηνία ανοίγματος της ηλεκτρονικής αίτησης στήριξης του πρώτου σταδίου (νέας υποβολής) παραμένει η 5/6/2018, όπου με την ολοκλήρωση της ενέργειας αυτής ο υποψήφιος λαμβάνει από το σύστημα πενταψήφιο αριθμό.

2) Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής με την οριστικοποίηση της ηλεκτρονικής αίτησης στήριξης του πρώτου και δεύτερου σταδίου ορίζεται η 14/9/2018 και ώρα 13:00, ενώ αιτήματα αποοριστικοποίησης γίνονται δεκτά έως τις 10/9/2018.

3) Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής του φυσικού φακέλου εις διπλούν στην Διευθύνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Σάμου, ορίζεται η 1/10/2018.

4) Επίσης η τελευταία ημερομηνία για την υποβολή αιτημάτων για την θεώρηση εγγράφων, την χορήγηση βεβαιώσεων κ.τ.λ. στις ΔΑΟΚ ορίζεται η 30/8/2018.

 

 

Η

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ

Π.Ε. ΣΑΜΟΥ

 

 

ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΜΑΡΙΑ

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue