Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΠεριφέρεια Β.Αιγαίου Π.Ε. Σάμου : Δημοπράτηση των έργων που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ΠΔΕ 2018 της Περιφέρειας Β. Αιγαίου

Π.Ε. Σάμου : Δημοπράτηση των έργων που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ΠΔΕ 2018 της Περιφέρειας Β. Αιγαίου

by ikariaki.gr
26 views

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                        Σάμος, 22 Αυγούστου 2018
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

 

Σύσκεψη έγινε σήμερα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου παρουσία του προϊσταμένου της τεχνικής υπηρεσίας της ΠΕ ΣAΜΟΥ και της Εφορίας Αρχαιοτήτων Σάμου με θέμα τη συνεργασία και τον προγραμματισμό των απαραίτητων ενεργειών για τη δημοπράτηση των έργων που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ΠΔΕ 2018 της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Τα έργα αυτά είναι :

  • Συντήρηση-στερέωση του δίκλιτου ναού του Αγ. Ιωάννη Προδρόμου και Αγίου Νικολάου γνωστού ως «Αι Γιαννάκηδες» στο Βαθύ Σάμου. Προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

  • Συντήρηση-στερέωση του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στην Υδρούσα Σάμου. Προϋπολογισμού 150.000 ευρώ.

  • Συντήρηση και αποκατάσταση προκτίσματος του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως στο κάστρο της κοινότητας Πυθαγορείου Σάμου. Προϋπολογισμού 70.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης συνοδευόμενος από την τεχνική υπηρεσία της ΠΕ Σάμου επισκέφτηκε τους «Αη Γιαννάδηκες» και δήλωσε σχετικά: « Με την καθοδήγηση της Περιφερειάρχη καταφέραμε να εντάξουμε ένα σημαντικό έργο που ήταν από την πρώτη στιγμή της θητείας μας στις επιδιώξεις μας καθώς πρόκειται για ένα τοπόσημο με σημαντική αξία ως μνημείου αλλά και ως σημαντικού λατρευτικού χώρου. Είμαστε ευτυχείς που το έργο εντάχθηκε και δημοπρατείται άμεσα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Μητροπολίτη μας αλλά και την Εφορία Αρχαιοτήτων Σάμου γιατί η συνέργεια έφερε το τελικό αποτέλεσμα».
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΑΜΟΥ

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue