Home ΚοινωνίαΕλλάδα Πόθεν Έσχες • Το top 12 των Πολιτικών σε Οφειλές

Πόθεν Έσχες • Το top 12 των Πολιτικών σε Οφειλές

by ikariaki.gr
2 views

Γράφει η συντακτική ομάδα του VOULIWATCH

Την προηγούμενη Πέμπτη, στις 7 Δεκεμβρίου, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα Πόθεν Έσχες για το 2015, στα οποία περιλαμβάνονται για πρώτη φορά και οι οφειλές των υπόχρεων προς τις Τράπεζες ή/και το Δημόσιο.

Το Vouliwatch, πιστό στο -καθιερωμένο πλέον- ραντεβού του με τους πολίτες, παρακολουθεί, καταγράφει, αναδεικνύει όλα τα ενδιαφέροντα στοιχεία που προκύπτουν από το Κοινοβουλευτικό σώμα αλλά και τον πολιτικό κόσμο.

Υπενθυμίζουμε ότι είμαστε η μόνη πλατφόρμα που έχει αναρτήσει ηλεκτρονικά τα Πόθεν Έσχες των Βουλευτριών και Βουλευτών μας από το 2012 έως και το 2014 και σας δίνουμε τη δυνατότητα να τα συγκρίνετε, ανά έτος!

Η ομάδα μας εργάζεται πυρετωδώς για να αναρτήσει και τα Πόθεν Έσχες του 2015 και να έχουν έτσι οι επισκέπτες μας μία πληρέστερη εικόνα.

Κατά την επεξεργασία και μεταγραφή τους, συλλέγουμε ενδιαφέροντα στοιχεία και πληροφορίες (π.χ. παραλείψεις και παρατυπίες) και θα σας τα παρουσιάζουμε με εύληπτο και «ζωντανό» τρόπο.

Ξεκινάμε, λοιπόν, με άλλο ένα vouligraphic που περιλαμβάνει το Top 12 των Οφειλετών Πολιτικών μας. Μείνετε συντονισμένοι.

 

Αναδημοσίευση από : https://vouliwatch.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue