Home ΚοινωνίαΠολιτικήΔ.Τύπου Πρόσκληση στη πρώτη συνέντευξη τύπου του Πράσινου Κινήματος

Πρόσκληση στη πρώτη συνέντευξη τύπου του Πράσινου Κινήματος

by ikariaki.gr
2 views

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Στις 17 Οκτωβρίου 2017 ένα μεγάλο μέρος διασπάστηκε από τους Οικολόγους Πράσινους.

 

Στις 28 Νοεμβρίου 2017 μαζί με κινήματα από τον χώρο της οικολογίας και συλλογικότητες από τον προοδευτικό χώρο, το Πράσινο Κίνημα ανακηρύχτηκε από τον Άρειο Πάγο. Λίγες ημέρες μετά πρωτοκοληθήκαμε στη Βουλή των Ελλήνων.

 

Έκτοτε, οργανωθήκαμε στη βάση, έχοντας ήδη 58 τοπικές οργανώσεις σε όλη τη χώρα, νοικιάσαμε, εξοπλίσαμε και λειτουργήσαμε τα κεντρικά μας γραφεία και δημιουργήσαμε το Πράσινο Ίδρυμα (Green Foundation) που είναι ο φορέας πολιτικής τεκμηρίωσης των «Πράσινων» θέσεων.

 

Ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε την Ιδρυτική μας Διακήρυξη, στο δρόμο προς το Ιδρυτικό μας Συνέδριο, να ενημερώσουμε για τις προθέσεις μας όσον αφορά τις επικείμενες, ευρωεκλογές, αυτοδιοικητικές και εθνικές εκλογές, για την απλή αναλογική στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και για τα σημαντικά πολιτικά ζητήματα που αφορούν όλους, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων και οι εξορύξεις υδρογονανθράκων.

banner

 

Για όλα αυτά,

 

σας καλούμε την Τετάρτη 21 Μαρτίου, (σημειολογικά την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού και την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας) στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ελευθερίου Βενιζέλου 44 και Χαριλάου Τρικούπη, στις 14.00. Έχουμε να πούμε πολλά…

 

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue