Home Αθλητισμός Πρωταθλητές στον αθλητισμό και τον Πολιτισμό – Α.Ε. Δάφνης – Δάσους Χαϊδαρίου

Πρωταθλητές στον αθλητισμό και τον Πολιτισμό – Α.Ε. Δάφνης – Δάσους Χαϊδαρίου

by ikariaki.gr
13 views

Του Νάσου Μπράτσου

Είναι πολλοί και συνεχώς αυξάνονται και αυτό είναι η ελπίδα για τον αθλητισμό, αλλά και πέραν αυτού.

Μιλάμε για όσου/ες κινούνται στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, με λογικές υγιούς αθλητισμού, άμιλλας, ψυχαγωγίας και Πολιτισμού. Πρόσφατο παράδειγμα η εκδήλωση της Α.Ε. Δάφνης – Δάσους Χαϊδαρίου, που όπως λένε οι άνθρωποι της στοχεύει εκτός από αθλητές να διαπλάθει και προσωπικότητες.

Οι πιο μικροί αθλητές του συλλόγου.

Και στην πράξη το μήνυμά τους έχει γίνει αποδεκτό, αφού στην εκδήλωσή τους γέμισαν τον χώρο του Δημαρχείου Χαϊδαρίου, όταν άλλες χρονιές αντίστοιχες εκδηλώσεις έκαναν σε μικρότερης χωρητικότητας αίθουσες σε σχολεία. Συνεπώς προήχθησαν με άριστα.

Εκτός από κοπή της πίτας, έγιναν βραβεύσεις μαθητών-αθλητών για τις εξωαγωνιστικές τους επιδόσεις, τις μαθητικές, παλαιμάχων αθλητών, παλιών διοικητικών στελεχών και αρκετών άλλων.

Αρμονικά έδεσε το παρόν, με το παρελθόν στην ιστορία της ομάδας και έβαλε βάσεις και για το μέλλον.

Κ. Αντωνόπουλος (γραμματέας), Δ. Λάλης (πρόεδρος)

Άλλωστε στο χαιρετισμό του παλαίμαχος άσσος της ομάδας, δήλωσε ότι ο αθλητισμός είναι ο πιο φανατικός οπαδός της ειρήνης. Το διαπιστώσαμε ότι εμπνέετε από αντίστοιχες κατευθύνσεις και στη σύγχρονη πορεία της ομάδας, όταν διοργάνωσε μαζί με το Δήμο Χαϊδαρίου, αγώνα τμημάτων της με ομάδες προσφύγων. Ήταν άλλωστε η αφορμή για να γράψουμε για το σύλλογο.
Επιπλέον σε συνεργασία με τους ιδιαίτερα δραστήριους παλαίμαχους, οργανωνει αιμοδοσίες και στηρίζει κοινωνικά παντοπωλεία.

O Γιόζεφ Βάντσικ προπονητής τερματοφυλάκων στο σύλλογο.

Η δυναμική του συλλόγου αναμένεται να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο όταν επιστρέψει στη φυσική του έδρα, στην οποία όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση (ο Δήμαρχος εκπροσωπούσε την πόλη σε ημερίδα στο εξωτερικό) θα είναι έτοιμη προς χρήση μέσα στο 2018.

Βράβευση παλαιμάχων

Επίσης θα τα πάει καλά αν φτιάξει τμήμα μπάσκετ, γιατί δουλεύει καλά τον αιφνιδιασμό, αφού στο γράφοντα χωρίς να υπάρχει προηγούμενη ενημέρωση, απονεμήθηκε τιμητικό βραβείο γα την κάλυψη της δράσης του σωματείου, το οποίο επιτρέψτε μου να θεωρήσω ότι ανήκει σε όλο το δυναμικό του ert.grπου μoυ δίνει στην εσωτερική κατανομή τη δυνατότητα να γράφω για τέτοιες θεματικές ενότητες.

banner

Φυσικά και για το τεχνικό & γραφιστικό τμήμα, γιατί χωρίς αυτό τίποτα δεν φαίνονταν και δεν θα είχε την εμφάνιση, από αισθητική άποψη, που έχει.

Και η δημοσιογραφική δουλειά, όπως και ο αθλητισμός έχουν σαφείς και διακριτούς ρόλους εντός του γηπέδου, αλλά είναι ομαδικά σπορ.

Το συμπέρασμα είναι ότι σύλλογοι σαν την Α.Ε. Δάφνη – Δάσους Χαϊδαρίου, βαδίζουν σωστά, για το λόγο αυτό συσπειρώνουν κόσμο, με λογικές μη εμπορευματοποιημένου αθλητισμού και δίνουν το καλό παράδειγμα και σε άλλους να πράξουν το ίδιο.

 

 

Αναδημοσίευση  από : http://www.ert.gr

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue