Home ΚοινωνίαΣάμος Προοδευτική Κίνηση Γυναικών Σάμου : Ολοκλήρωση εκδήλωσης 10-3-18 για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Προοδευτική Κίνηση Γυναικών Σάμου : Ολοκλήρωση εκδήλωσης 10-3-18 για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

by ikariaki.gr
8 views

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Προοδευτικής Κίνησης Γυναικών Σάμου, η αφιερωμένη στην 8η Μάρτη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο ξενοδοχείο «Σάμος» το Σάββατο 10 Μαρτίου.

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος Αγγελική Βαλεοντή Δεμερτζή με καλωσόρισμα και ευχαριστώ στους Ομιλητές, στον κ. Βασίλη Λουΐζο για την διάθεση της Αίθουσας και στους Αμυρσώνη Γιακουμή και Αδελφούς Γαρουφαλή για τις ορχιδέες που προσφέρθηκαν σε όσους  παρευρέθηκαν, αλλά και στις γυναίκες του Γηροκομείου Σάμου και τις μητέρες στην Μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Σάμου στις 8 του Μάρτη. Συνεχίζοντας διάβασε και το Χρονικό της Ημέρας.

Μετά διαβάστηκε από την αντιπρόεδρο Μαργαρίτα Καρβούνη, η κοινή Διακήρυξη των γυναικείων οργανώσεων της Σάμου μελών της ΟΓΕ,  Προοδευτικής Κίνησης Γυναικών Σάμου, Συλλόγου Γυναικών Μυτιληνιών,  Ομάδας ΟΓΕ Καρλοβάσου, ομάδας ΟΓΕ Μαραθοκάμπου και του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», η οποία περιελάμβανε πέρα από τα γενικά, και πολλά παλιά και νέα τοπικά αιτήματα.

Ακολούθησαν οι ομιλίες των:

  • Παναγιώτη Κατηφέ Κοινωνιολόγου, Συμβούλου εξαρτήσεων- Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Κατά των Ναρκωτικών με θέμα: « Το κοινωνικό φαινόμενο των Ναρκωτικών και η ιδιαίτερη επίδρασή του στις Γυναίκες».
  • Ευαγγελίας Αμπατζή Ψυχολόγου μέλους της Προοδευτικής Κίνησης Γυναικών Σάμου και στελέχους του Κέντρου Πρόληψης Ν. Σάμου «Φάρος» με θέμα: «Ιστορίες δύναμης απέναντι στην ευαλωτότητα».

Το θέμα « Ναρκωτικά και ιδιαίτερα σε σχέση με τη γυναίκα» εξετάστηκε από πάρα πολλές πλευρές και έτσι έδωσε την αφορμή, για την πολύ εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε.

 

 

banner

Για το Δ.Σ

 

 

Η πρόεδρος                                                            Η γραμματέας

                                                                         

Αγγελική Βαλεοντή Δεμερτζή                             Ευαγγελία Βογιατζή            

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue