Home ΚοινωνίαΕλλάδα Ποδαρικό με 9 γκολ οι Νέες Ατρομήτου με τον Νέο Πανσαμιακό για το πρωτάθλημα γυναικών της Γ’ Εθνικής

Ποδαρικό με 9 γκολ οι Νέες Ατρομήτου με τον Νέο Πανσαμιακό για το πρωτάθλημα γυναικών της Γ’ Εθνικής

by ikariaki.gr
18 views

 

 

Ποδαρικό στο 2019 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που άνοιξαν και τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα Γ” εθνικής κατηγορίας, έκαναν οι Νέες Ατρομήτου που επικράτησαν με σκορ 9-0 του Νέου Πανσαμιακού, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας. Οι νεαρές αθλήτριες της Καλομοίρας Κοντομίχη ήταν με διαφορά, όπως αποτυπώνεται και στο σκορ, καλύτερες στον αγωνιστικό χώρο και με σκόρερς τις Ρόκομα (4), Ιωάννου (3), Σεφεριάδη και ένα αυτογκόλ των φιλοξενουμένων έφτασαν στο ευρύ τελικό σκορ και τους 8 βαθμούς (2 νίκες, 2 ισοπαλίες) μετά από 4 αγωνιστικές.

 

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ : Αγωνίστηκαν οι Κυριακίδου, Σκάγκου, Γκουγκούση, Άχμαντ, Βλαχοπούλου, Παναγιωτακοπούλου, Σαμίου, Ντιμίτροβα, Σεφεριάδη, Ρόκομα, Ιωάννου (Κουκουλοπούλου, Αποστόλου, Τσακοπιάκου, Σαμοΐλη).

 

ΝΕΟΣ ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΣ: Βεΐκου, Τσομπανίδη, Αρβανίτη Ε., Παναγιώτου, Τζαβάρα, Δημητρίου, Χαραλάμπους, Ζαρονικόλα, Μάρκου, Αρβανίτη Π. Σκεύη (Σταυρινού, Κουλούρη).

 

banner

Πηγή :peristeri-academies.gr

 

Η ανακοίνωση της ομάδας του ΝΕΟΥ ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΥ :

Άσχημο ποδαρικό για την ομάδα μας το 2019 καθώς ηττήθηκε με το βαρύ 9-0 εκτός έδρας από τις Νέες Ατρομήτου σήμερα, για την 4η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ´ Εθνικής γυναικών.

Μετά από πολλές δυσκολίες στην συγκέντρωση της αποστολής λόγω των κακών καιρικών συνθηκών τις τελευταίες μέρες, η ομάδα μας παρουσιάστηκε κουρασμένη, αγχωμένη, και οπωσδήποτε λιγότερο ανταγωνιστική από τον αντίπαλο, στον οποίο αξίζουν συγχαρητήρια τόσο για το πρόσωπο που παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο, όσο και για την δουλειά σε υψηλό επίπεδο που γίνεται πάρα πολλά χρόνια στις ακαδημίες του, κάτι το οποίο και φάνηκε.

Συγχαρητήρια όμως και στην δική μας ομάδα, η στεναχώρια μετά από τέτοια αποτελέσματα πρέπει να υπάρχει και είναι φυσιολογικό, αλλά να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή που μας προσφέρουν τέτοιες εμπειρίες.

 

Αναδημοσίευση από : http://www.womensports.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue