Home ΚοινωνίαΗ Ικαρία Τώρα Πετυχημένο ταξίδι γνωριμίας Βρετανών τουριστικών παραγόντων στην Ικαρία

Πετυχημένο ταξίδι γνωριμίας Βρετανών τουριστικών παραγόντων στην Ικαρία

by ikariaki.gr
7 views

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ταξίδι γνωριμίας Τουριστικών Παραγόντων  από διάφορες περιοχές της Μεγάλης Βρετανίας στην Ικαρία στο διάστημα 22 – 24 Σεπτεμβρίου 2017.

 

Η ομάδα αποτελούνταν από  14 εκπροσώπους τουριστικών οργανισμών της Μ. Βρετανίας που ειδικεύονται στην πώληση τουριστικών πακέτων προς την Ελλάδα.

 

Η διοργάνωση ‘έγινε υπό την αιγίδα του τμήματος Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού της Βρετανίας και την υποστήριξη του Βρετανικού γραφείου  SUNVIL HOLIDAYS βραβευμένου και φέτος για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του.

O σχεδιασμός και η υλοποίηση του προγράμματος και των επισκέψεων των Βρετανών  στην Ικαρία,

πραγματοποιήθηκε με  χορηγία του Γραφείου Γενικού Τουρισμού DOLIHI TOURS,

του πλέον εξειδικευμένου και με πολύχρονη εμπειρία στον εισερχόμενο τουρισμό στο νησί μας.

banner

 

Οι επισκέπτες αναχώρησαν αναπάντεχα ενθουσιασμένοι από την Ικαρία , τόσο για τους υπέροχους Ικαριώτες όπως είπαν όσο και για όλα αυτά που είδαν, άκουσαν και γεύτηκαν  στο σύντομο ταξίδι τους.

Ευχαριστούμε  τις τοπικές επιχειρήσεις που στήριξαν με τη συνεργασία τους αυτή την τόσο σημαντική για το νησί μας επίσκεψη και συγκεκριμένα :

 

-To ξενοδοχείο Erofili Beach Hotel

-Την πανσιόν Kirki

-To ξενοδοχείο Δαίδαλος

-Το εστιατόρια Mary-Mary στον Αρμενιστή, Τhea;s στο Να , Ραχάτι στου Πουριέζη στο Χριστό.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε το Οινοποιείο Αφιανέ στις Ράχες για την γενναιόδωρη οινοποσία και γνωριμία με το Ικαριώτικο κρασί που μας χάρισε, μοναδική και εκπληκτική εμπειρία όπως χαρακτηρίστηκε από τους φιλοξενούμενους.

 

Οι φωτογραφίες είναι από την επίσκεψη των καλεσμένων μας στο “Ραχάτι στου Πουριέζη” στο Χριστό. Ευχαριστούμε τη Μαρία Πατέλου που “δανειστήκαμε” τις φωτογραφίες της.

Το κείμενο είναι από την εξαίρετη φίλη μας Ράνια Μύτικα, υπεύθυνη του γραφείου “DOLIHI TOURS”, που έφερε στο νησί μας τους Βρετανούς παράγοντες του τουρισμού.

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue