Home ΚοινωνίαΑιγαίο Περιφέρεια Β. Αιγαίου : Κόντρες για τις προσλήψεις

Περιφέρεια Β. Αιγαίου : Κόντρες για τις προσλήψεις

by ikariaki.gr
1 views

Συντάκτης: Γιώργος Παγούδης

Ενα μεγάλο σκάνδαλο αλλά και επιπλέον σύννεφα στις ήδη διαταραγμένες σχέσεις μεταξύ στελεχών της Ν.Δ. στο Βόρειο Αιγαίο φέρνει στην επιφάνεια ανακοίνωση-καταγγελία του υποστηριζόμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιου περιφερειάρχη, Γιάννη Σπιλάνη.

Στη σχετική ανακοίνωσή του καταγγέλλει τη νυν περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάννα Καλογήρου, για «μαϊμού-προσλήψεις» ειδικών συμβούλων, τους οποίους μάλιστα ο αντιπεριφερειάρχης Λέσβου και επίσημος υποψήφιος δήμαρχος της Ν.Δ. στο νησί, Στρατής Κυτέλης, «δεν τους είδε ποτέ»!

«Η συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη, έκλεισε χωρίς απαντήσεις από την κ. Καλογήρου και για ακόμα μία φορά το περιφερειακό συμβούλιο έμεινε στην άγνοιά του για τα συγκεκριμένα πρόσωπα, το έργο που παρέχουν, το ύψος των αμοιβών τους κ.λπ.» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του κ. Σπιλάνη.

Ωστόσο αξιοσημείωτη είναι η απάντηση που έδωσε ο νυν αντιπεριφερειάρχης, κ. Κυτέλης, ο οποίος έσπευσε να επιβεβαιώσει την καταγγελία!

«Σχετικά με την ερώτηση που μου υποβάλλατε, μέσω e-mail στις 05/12/2018, σας αναφέρω τα εξής: Ουδέποτε είχα στη διάθεσή μου ειδικό σύμβουλο, ο οποίος να απασχολείται στο γραφείο μου. Για το όνομα δε που αναφέρετε στην επιστολή σας, ως ειδικό σύμβουλό μου, σας ενημερώνω ότι δε γνωρίζω αυτό τον κύριο, ούτε εξ όψεως, καθότι δεν είχα ποτέ συνάντηση μαζί του αλλά ούτε και τηλεφωνική επικοινωνία. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τον τόπο εργασίας και απασχόλησης του, καθώς και την αμοιβή του μπορείτε να απευθυνθείτε στον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη διοικητικού και οικονομικών».

«Δηλαδή», σύμφωνα με τον κ. Σπιλάνη, «δύο ειδικοί συνεργάτες είχαν προσληφθεί μέχρι τον Μάρτη του 2016 για να συνεπικουρήσουν το έργο του κ. Κύτελη, αλλά ο ίδιος ποτέ δεν τους είδε. Αόρατοι… Αλήθεια, ποιος βεβαίωνε ότι παρέχονταν οι υπηρεσίες για να μπορεί να πληρώνεται ο συνεργάτης;»

 

Αναδημοσίευση από : http://www.efsyn.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue