Home ΚοινωνίαΠολιτικήΔ.Τύπου Περιοδεία της ΛΑ.Ε. στις Ράχες και στον Εύδηλο με την κ. Δέσποινα Σπανού στις 17 & 18 Μάρτη

Περιοδεία της ΛΑ.Ε. στις Ράχες και στον Εύδηλο με την κ. Δέσποινα Σπανού στις 17 & 18 Μάρτη

by ikariaki.gr
10 views

Η μετάβαση στο εθνικό νόμισμα στο επίκεντρο της περιοδείας στην Ικαρία

Με πρωτοβουλία της Π.Ε. της Λαϊκής Ενότητας Ικαρίας, στο πλαίσιο περιοδείας για το πρόγραμμα, τις θέσεις και τις προτάσεις της ΛΑ.Ε. για τη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα, πραγματοποιήθηκαν δύο συγκεντρώσεις στις Ράχες και στον Εύδηλο, στις 17 & 18 Μαρτίου. Στις συγκεντρώσεις μίλησε η Δέσποινα Σπανού, μέλος της Π. Γ. και υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της ΛΑ.Ε.

Στις συγκεντρώσεις τέθηκαν ερωτήματα από τους παρευρισκόμενους για τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση και τα βήματα που απαιτούνται για τη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα και την έξοδο από την κρίση.

Η Δέσποινα Σπανού τόνισε ότι «η προπαγάνδα η οποία αναπτύσσεται από την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ βασίζεται σε ψευδή στοιχεία και έχει στόχο να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό ώστε να αποδεχθεί αδιαμαρτύρητα τα νέα μέτρα που προετοιμάζονται και που οδηγούν σε πλήρη καταστροφή την κοινωνία και την οικονομία. Φαίνεται, όμως, ακόμα και από τις δημοσκοπήσεις ότι ό ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται και ότι η θέση για επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, θέση που ήταν εξ αρχής της ΛΑ.Ε., παίρνει χαρακτήρα ευρείας λαϊκής απαίτησης. Ολοι μαζί μπορούμε, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες να οικοδομήσουμε μια Ελλάδα χωρίς μνημόνια, με εθνικό νόμισμα, εθνική κυριαρχία και κοινωνική δικαιοσύνη, με ανεπτυγμένες τις παραγωγικές δυνάμεις, με εργασία για τους νέους, με αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις».

Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε.

24/3/2017

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue