Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΠεριφέρεια Β.Αιγαίου Παρέμβαση της Περιφερειάρχη στο Δ.Σ. της ΕΝΠΕ για την αποδυνάμωση της Π.Υ στο Βόρειο Αιγαίο

Παρέμβαση της Περιφερειάρχη στο Δ.Σ. της ΕΝΠΕ για την αποδυνάμωση της Π.Υ στο Βόρειο Αιγαίο

by ikariaki.gr
3 views

Το θέμα της υποστελέχωσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και ιδίως στη Λέσβο και τη Σάμο, έθεσε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΠΕ το οποίο συνεδρίασε σήμερα στην Αθήνα.

 

Η Περιφερειάρχης εξέφρασε τον προβληματισμό της για την αποδυνάμωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τη συνεπαγόμενη μείωση της επιχειρησιακής ετοιμότητας, καθώς μετακινήθηκε  προς στα τοπικά αεροδρόμια αξιόμαχο και έμπειρο προσωπικό στο πλαίσιο υλοποίησης της σύμβασης με τη Fraport.

 

Ειδικότερα, εν όψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου, η κα. Καλογήρου ζήτησε από το Δ.Σ. της ΕΝΠΕ να εκφράσει την ανησυχία του και να αιτηθεί την άμεση ενίσχυση με προσωπικό και μέσα των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών.

 

Το Δ.Σ. της ΕΝΠΕ αποφάσισε ομόφωνα να παρέμβει στις αρμόδιες κυβερνητικές αρχές προκειμένου να αντιμετωπιστεί το σοβαρό αυτό ζήτημα.

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue