Home ΑθλητισμόςΠοδόσφαιρο Πανηγυρική έναρξη του Πρωταθλήματος Β’ Εθν. Κατηγορίας Γυναικών με τον αγώνα Διαγόρας Ραχών – Ο.Φ.Η.

Πανηγυρική έναρξη του Πρωταθλήματος Β’ Εθν. Κατηγορίας Γυναικών με τον αγώνα Διαγόρας Ραχών – Ο.Φ.Η.

by ikariaki.gr
31 views

 

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 είναι μια ιστορική μέρα για την Ικαρία.

Γίνεται ο πρώτος (!!!!!!) επίσημος αγώνας γυναικείου ποδοσφαίρου στο νησί μας, μεταξύ των ομάδων του Διαγόρα Ραχών Ικαρίας και του ΟΦΗ Κρήτης ώρα 3 το μεσημέρι στο νέο γήπεδο Ευδήλου (4oς όμιλος Β΄ Εθνικής κατηγορίας).

Είναι μεγάλης σημασίας παιχνίδι, αφού θα μείνει στην ιστορία, σαν η πρώτη ποδοσφαιρική επίσημη συνάντηση γυναικών στην Ικαρία.

Το Σάββατο λοιπόν στο νησί μας γίνεται μια γιορτή του ποδοσφαίρου, αφού από τις 12 το μεσημέρι ξεκινούν δυο ματς για την 4η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Σάμου. Στο γήπεδο Αγίου Κηρύκου η ομάδα του Π.Α.Σ. Ίκαρου αγωνίζεται με τον πρωτοπόρο της κατηγορίας Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κου, ενώ στο γήπεδο του Ευδήλου την ίδια ώρα η αντρική ομάδα του Α.Γ.Σ. Διαγόρα Ραχών αντιμετωπίζει τον Α.Ο. Πολυκράτη.

Ακολουθεί ίσως το πιο σπουδαίο παιχνίδι της πρεμιέρας του 4ου ομίλου της Β΄Εθνικής κατηγορίας γυναικών μεταξύ του Διαγόρα Ραχών με την ισχυρή ομάδα του Ο.Φ.Η. Αναμένεται μια πλούσια και όμορφη μέρα για τις ομάδες της Ικαρίας, που καλείσθε να τις ενισχύσετε γεμίζοντας τις εξέδρες των γηπέδων του νησιού.

 

banner

 

Διαιτητής:  Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ΕΠΣ Σάμου  
Α΄ Βοηθός Σταμάτης Καζόγλου ΕΠΣ Σάμου  
Β΄ Βοηθός  Θεοδώρα  Τζόλα ΕΠΣ Σάμου  

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΦΗ: Έτοιμες για την πρεμιέρα

Από τα γενέθλια της Τριβυζάκη

Έτοιμη για την πρεμιέρα της στη Β’ Εθνικής γυναικών, έδειξε ότι είναι η ομάδα του ΟΦΗ.

Στο τελευταίο της φιλικό, συνέτριψε με 7-0 την Βασίλισσα του Νότου από την Ιεράπετρα, με τις Πυθαρούλη, Αραβιάκη να σημειώνουν από δύο γκολ και τις Κοκοτσάκη, Αρχάβλη, Κυδωνάκη να προσθέτουν από ένα.

Ο ΟΦΗ που στοχεύει στην άμεση επάνοδό του στην Α’ Εθνική, θα ξεκινήσει από την Ικαρία απέναντι στον Διαγόρα την προσπάθειά του, την ερχόμενη Κυριακή.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό, όπως φάνηκε και στην έκπληξη που ετοίμασαν στην εορτάζουσα Γεωργία Τριβυζάκη οι συμπαίκτριές της και οι παράγοντες της ομάδας, με την τούρτα για τα γενέθλιά της…

 

Αναδημοσίευση από: https://www.patris.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue