Home Περίθαλψη Ο Σύλλογος ενοικιαζομένων δωματίων Σάμου για το μεταναστευτικό

Ο Σύλλογος ενοικιαζομένων δωματίων Σάμου για το μεταναστευτικό

by ikariaki.gr
5 views

Ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων  Νομού Σάμου , συμμετέχει, συζητάει και καταθέτει τις απόψεις του σε όλες τις εκδηλώσεις και συσκέψεις που καλείται να παραστεί. Τα προβλήματα των νησιών μας είναι και δικά μας προβλήματα, αφού ζούμε εδώ με τις οικογένειες μας και ταυτόχρονα αναπτύσσουμε και επαγγελματική δραστηριότητα.

Το μεγάλο πρόβλημα του μεταναστευτικού-προσφυγικού τα δύο τελευταία χρόνια έντονα ταλαιπωρεί τους κατοίκους της Σάμου. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο της πρωτεύουσας του νησιού μας αλλά όλων μας.

Δυστυχώς η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι υπουργοί δεν έχουν τηρήσει έως και σήμερα τις δεσμεύσεις τους που έχουν δοθεί στους θεσμικούς παράγοντες του νησιού μας για άμεση αποσυμφόρηση και λύση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί.

Τους καλούμε έστω και αργά να δώσουν τις απαραίτητες «ανάσες» για να μπορέσουμε επιτέλους το δίπτυχο ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ να το κάνουμε πράξη με νέες επενδύσεις στις επιχειρήσεις μας.

Τα μέλη μας πάντα έχοντας τη δική τους κρίση και άποψη συμμετέχουν σε υγιείς Δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς ακρότητες, αλλά πάντα με ειρηνικές προθέσεις.

 

 

 

banner

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

 

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue