Home ΚοινωνίαΕπικαιρότητα Ο πρώτος επίσημος αγώνας των γυναικών του Α.Ο. Μεσαριάς

Ο πρώτος επίσημος αγώνας των γυναικών του Α.Ο. Μεσαριάς

by ikariaki.gr
22 views

Ο Α.Ο. Μεσαριάς όπως παρατάχθηκε στο Περιστέρι

… δείτε και τo facebook ERT sports

Την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση σε ποδοσφαιρική διοργάνωση έκαναν οι γηπεδούχες Νέες Ατρομήτου 2018 και η φιλοξενούμενη ομάδα του Α.Ο. Μεσαριάς Ικαρίας, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών στο ποδόσφαιρο.
Η επικράτηση των γηπεδούχων με το ευρύ 9-0 αντικατοπτρίζει τη διαφορά στόχων των δύο ομάδων.
Οι Περιστεριώτισες είναι τμήμα από το οποίο η γυναικεία ομάδα του Ατρομήτου που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική, σκοπεύει να αξιοποίηση σαν φυτώριο για προωθήσεις στην πρώτη ομάδα και η ομάδα της Ικαρίας στοχεύει στο να κερδίσει εμπειρίες αγωνιστικές και οργανωτικές, αφού εκτός των οικονομικών πιέσεων με τις δύσκολες (και σε κόστος και σε μέρες) μετακινήσεις, έχει αντιπάλους που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν φιλικά προετοιμασίας.
Συνεπώς η παρθενική εμφάνιση στο πρωτάθλημα για τον Α.Ο.Μ. πρέπει να αντιμετωπιστεί ως φροντιστήριο και σεμινάριο επιμόρφωσης για τα επόμενα βήματά του.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 3′ με σέντρα σουτ της Ιωάννου, για να γίνει το 2-0 με απευθείας φάουλ τη Αχμάν στην αριστερή γωνία του τέρματος του ΑΟΜ.
Στο 10΄ σέντρα της Κατσιπάνου από αριστερά και η Ιωάννου έκανε το 3-0.
Το 4-0 έκανε η Κατσιπάνου στο 15΄ από κοντά εκμεταλευόμενη σέντρα στην περιοχή του ΑΟΜ.
Τέλος, το 5-0 πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, έκανε με φάουλ η Ιωάννου.
 Στο 72′ μετά από αυστηρό καταλογισμό πέναλτι, η Ροκόμα έκανε το 6-0.
Στο 83′ ‘εγινε το 7-0 με σουτ της Κουκουλοπούλου,  στο 85′ το 8-0 με την Ροκόμα και το τελικό 9-0 στο 87’ με την Κατσιπάνου.
Πιο δουλεμένη ομάδα ο Ατρόμητος είχε καλή συνεργασία μεταξύ κέντρου και επίθεσης με καλές μπαλιές και συνδυασμούς και πίεζε συνεχώς τον Α.Ο.Μ. που στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε μερικές προσωπικές μονομαχίες και είχε ένα  καλό σουτ φάουλ της Τρακαδά στο 85′ που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ η τερματοφύλακας των Περιστεριωτών, Φουντουλάκη.

Επίσης ο ΑΟΜ επιχείρησε μερικές αντεπιθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο, που όμως σταμάταγαν έξω από την περιοχή του Ατρομήτου.
Αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων βρέθηκαν στο γήπεδο και το σταμάτημα της βροχής μία ώρα πριν τον αγώνα, οδήγησε σε σημαντική παρουσία Ικαριωτών που στο τέλος χειροκρότησαν την ομάδα τους αναγνωρίζοντας την έναρξη μιας σημαντικής προσπάθειας με τη συμμετοχή σε επίσημη διοργάνωση.
Οι συνθέσεις
Νέες Ατρομήτου 2018: Φουντουλάκη, Σεφεριάδη (55′ Σαμίου), Κουκουλοπούλου, Αχμάντ, Σκάγκου, Παναγιωτακοπούλου (84′ Βλαχοπούλου), Ιωάννου, Ροκόμα, Παπακώστα (46′ Γκουγκούση), Λαδερού (73′ Βιδάλη), Κατσιπάνου
Α.Ο. Μεσαριάς: Λεσσέ, Τσαντέ, Ασημάκη, Γέμινι (67′ Τσαγκά), Παριανού, Φουντούλη (89′ Μουλά Ευτ.), Τρακαδά, Σταυρινάδη, Μαμματά (85′ Μουλά Μ.), Μαυρογιώργη, Ράπτη

 

 

Αναδημοσίευση από : http://nasosbratsos.blogspot.com

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue