Home ΚοινωνίαΚόσμος Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κατάρ, Αλί Αλ-Μάρι, αποκλειστικά στην ΕΡΤ 17.01.2018

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κατάρ, Αλί Αλ-Μάρι, αποκλειστικά στην ΕΡΤ 17.01.2018

by ikariaki.gr
7 views

Το Κατάρ δεν υποθάλπει τρομοκράτες, επισήμανε σε αποκλειστική του συνέντευξη στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Απευθείας», ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της χώρας Αλί Αλ-Μάρι.

Ο κ. Μάρι μίλησε για κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, λόγω του εμπάργκο που επιβλήθηκε στο Κατάρ από τις χώρες του Περσικού Κόλπου.

Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα περιπτώσεις Καταριανών που ζούσαν σε χώρες του Περσικού Κόλπου, όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία και αναγκάστηκαν να φύγουν εξαιτίας του οικονομικού αποκλεισμού.

Ο κ. Μάρι έκανε λόγο για ομαδική τιμωρία του λαού του Κατάρ και απάντησε στις κατηγορίες ότι η χώρα του υποθάλπει την τρομοκρατία.

«Εάν έχουν αποδείξεις ότι το Κατάρ υποθάλπει την τρομοκρατία ας απευθυνθούν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ», είπε και σημείωσε ότι θα συνεχίσει τις επισκέψεις του και σε άλλες χώρες.

Η συνέντευξη του Αλί Αλ-Μάρι θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 στις 10:00 το πρωί, στο πλαίσιο της εκπομπής «Απευθείας».  

 

Αναδημοσίευση από : http://press.ert.gr

 

banner

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue