Home Αθλητισμός Ο Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχών Ικαρίας ευχαριστεί…..

Ο Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ραχών Ικαρίας ευχαριστεί…..

by ikariaki.gr
27 views

Α.Γ.Σ.  ΔΙΑΓΟΡΑΣ                                                                                   12-4-2017

ΡΑΧΕΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΙΑΓΟΡΑ Ραχών Ικαρίας, επιθυμεί να εκφράσει και δημόσια τα θερμά του συγχαρητήρια στο γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου μας, για την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της  Γ’ Εθνικής κατηγορίας, και την άνοδο του στα σαλόνια της Β’ Εθνικής.

banner

Η επιτυχία αυτή εκτός από την τεράστια προσπάθεια προπονητή και παικτριών, με αμέτρητες ώρες προπονήσεων, αγώνων και κουραστικών ταξιδιών, όλη την χειμερινή περίοδο, με πολυήμερες αναμονές στα λιμάνια, με απουσίες από τα σχολεία και πολλές άλλες αντιξοότητες, έχει και άλλους πρωταγωνιστές.

Πρώτα από όλα τους γονείς και τις οικογένειες των αθλητριών που εμπιστεύτηκαν τον σύλλογο μας και μας παραχώρησαν τον πολύτιμο χρόνο των παιδιών τους, με αγάπη και πραγματική συμπαράσταση και αγκάλιασαν την προσπάθειά τους.

Τους αφανείς ήρωες του συλλόγου, που χρόνια τώρα εργάζονται χωρίς αμοιβή για να φέρουν το γήπεδο των Ραχών, ένα βήμα πριν την άδεια λειτουργίας του και να το απολαμβάνουν τόσο τα κορίτσια μας όσο και τα πολλά τμήματα του συλλόγου μετά την ανακατασκευή του. Τοποθέτηση φυσικού χόρτου, αυτόματο σύστημα ποτίσματος, νέα περίφραξη, τοποθέτηση φωτισμού, τοιχοποιίες και εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο, τόσες και τόσες εργασίες που έγιναν χωρίς διαφήμιση και αφιλοκερδώς όλα αυτά τα χρόνια. Απομένουν μαζί με κάποιες άλλες εργασίες η κατασκευή των αποδυτηρίων και η τοποθέτηση της κερκίδας.

Ευχαριστούμε την Δημοτική αρχή, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καθώς και όλους τους φορείς που βοήθησαν και βοηθούν για την ολοκλήρωση των εργασιών. Πιστεύουμε κατά την δέσμευσή τους ότι σύντομα θα εγκαινιάσουμε όλοι μαζί το δημοτικό γήπεδο Ραχών ώστε να μπορούν τα τμήματα του ποδοσφαίρου του Διαγόρα να έχουν την φυσική τους έδρα και ειδικά το γυναικείο τμήμα το οποίο από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα δεν έχει παίξει ποτέ στην έδρα του.

Για το τέλος αφήσαμε τους βασικούς χρηματοδότες της προσπάθειάς μας, που είναι όλοι οι επαγγελματίες (χορηγοί), τα μέλη μας, οι ίδιοι οι κάτοικοι των Ραχών και  φίλοι του συλλόγου μας,  που συμμετέχουν  μαζικά στις εκδηλώσεις μας καθώς και τους πολιτιστικούς φορείς της Δημοτικής Ενότητας Ραχών που με την μεγάλη οικονομική τους ενίσχυση βοήθησαν για το καλό των παιδιών μας, του συλλόγου μας και της κοινωνίας μας.

Ευχαριστούμε τον σύλλογο του Χριστού, του Αγίου Δημητρίου, του Αγίου Πολυκάρπου, των Καστανιών, του Γιαλισκαρίου, του Αρμενιστή, του Προφήτη Ηλία, της Προεσπέρας, του Άη Γιάννη, τον Σύλλογο Ραχιωτών Αθήνας, τον Σύλλογο Καρκιναγρίου  «Η ΛΙΒΑΔΑ», και όλους τους υπόλοιπους φορείς  και συλλόγους που ενίσχυσαν   δυναμικά κατά καιρούς την προσπάθεια μας .

 

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΤΣΑΝΤΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                                                ΣΑΦΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

 

ΤΟ Δ.Σ.

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue