Home Η Ικαρία ΠαντουΙκαριώτες Ο Α.Γ.Σ. Διαγόρας άρχισε τις μεταγραφές αποκτώντας την Αντωνία Συργιάννη και την Λίτσα Σοφούλη

Ο Α.Γ.Σ. Διαγόρας άρχισε τις μεταγραφές αποκτώντας την Αντωνία Συργιάννη και την Λίτσα Σοφούλη

by ikariaki.gr
8 views

Ο Διαγόρας ξεκινώντας τον σχεδιασμό της νέας περιόδου, προχώρησε  στις πρώτες προσθήκες με την απόκτηση της Aντωνίας Συργιάννη και της Λίτσας Σοφούλη.

Στην Β Εθνική με την φανέλα του Διαγόρα Ικαρίας η Συριανή αθλήτρια ποδοσφαίρου Αντωνία Συργιάννη, με την Ακαδημία Σύρος 2002 να τις εύχεται τα καλύτερα…

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη της Αντωνιτσας μας στην γυναικεία ομάδα του Διαγόρα Ικαρίας που την νέα αθλητική χρονιά ,θα αγωνίζεται την Β Εθνική κατηγορία!
Η Αντωνία Συργιάννη σε ηλικία μόλις 5 ετών ήρθε στην Ακαδημία μας και για 8 συνεχόμενα έτη συμμετείχε σε όλα τα Πανσυριανά και Πανκυκλαδικά Τουρνουά ξεχωρίζοντας για τον χαραχτήρα και το ήθος της!
Εκ των πραγμάτων καθώς δεν υπήρχε εδώ στη Σύρο γυναίκεια ομάδα που να συμμετέχει σε πρωτάθλημα ,διέκοψε την ποδοσφαιρική της πορεία!
Της δόθηκε όμως η ευκαιρία σε ένα φιλικό αγώνα που συμμετείχε με τα κορίτσια του κ Παπαναστασίου του VISSAS club ,τους οποίους και ευχαριστούμε,να την δουν οι άνθρωποι του Διαγόρα και να την επιλέξουν !
Οι προπονητές της ,το ΔΣ και οι συναθλητές της ,της εύχονται κάθε επιτυχία στην νέα της ποδοσφαιρική πορεία !!!

Αναδημοσίευση από : http://syros-sports.gr

 

Ο Διαγόρας Ικαρίας πρόσθεσε στην ομάδα του την 24χρονη αμυντικό Λίτσα Σοφούλη (8 Απριλίου 1992). Η αθλήτρια εδώ και πέντε χρόνια έπαιζε ποδόσφαιρο στον Κεραυνό Πλατάνου και τον ΑΨΕΣ Πυθαγόρα ομάδες που δεν συμμετέχουν σε εθνικά πρωταθλήματα έτσι φέτος έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο της στα σαλόνια της Β΄Εθνικής κατηγορίας 

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας: 

Η γυναικεία ομάδα του Διαγόρα καλωσορίζει στην οικογένεια της την 24χρονη κεντρική αμυντικό, Λίτσα Σοφούλη που τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν με τις ομάδες του Κεραυνού Πλατάνου και του Πυθαγόρα Σάμου. Η Σαμιώτισσα παίκτρια από την φετινή σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Διαγόρα στην Β΄Εθνική.
(Ρεπορτάζ Ελευθερίας Γερολύμου)

 

Αναδημοσίευση από : http://samossport.blogspot.gr

banner

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue