Home ΚοινωνίαΣάμος Οι επαγγελματίες του τουρισμού της Σάμου θα δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση TRAVEL TURKEY IZMIR 2017

Οι επαγγελματίες του τουρισμού της Σάμου θα δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση TRAVEL TURKEY IZMIR 2017

by ikariaki.gr
16 views

 

Ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Νομού Σάμου ενημερώνει τους επαγγελματίες του τουρισμού ότι θα συμμετέχει και πάλι στη μεγάλη Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης «TRAVEL TURKEY IZMIR 2017» που θα πραγματοποιηθεί 7-10 Δεκεμβρίου.

Το Επιμελητήριο Σάμου χρηματοδοτεί όλη αυτή την προσπάθεια με την ενοικίαση χώρου 30m2 και την κατασκευή περιπτέρου ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των επαγγελματιών για προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος μας.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν και να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους στη μεγάλη αγορά της Τουρκίας μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο μας στο τηλέφωνο 6944570015 (Νίκος Στεφανής) και με το ταξιδιωτικό γραφείο «SAMOS TRAVEL SERVICES Κυπραίος Εμμανουήλ» – Θεμιστοκλή Σοφούλη 7, στα τηλέφωνα 2273300506 & 6971554031, που έχει αναλάβει τη μεταφορά και διαμονή μας στην Σμύρνη.

Η αποστολή για την Τουρκία θα αναχωρήσει από το Βαθύ την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και θα επιστρέψει την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου.

Αν κάποιος επιθυμεί να στείλει υλικό για την έκθεση (εφόσον δεν παρευρεθεί εκεί) μπορεί να το προσκομίσει έως και τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

 

 

banner

                                                                                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

 

                                                                                           ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue