Home ΚοινωνίαΕλλάδα Οι Δημοσιογράφοι της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου εξέλεξαν το νέο τους Διοικητικό Συμβούλιο

Οι Δημοσιογράφοι της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου εξέλεξαν το νέο τους Διοικητικό Συμβούλιο

by ikariaki.gr
8 views

Ως Δημοσιογράφοι τής Ελληνικής Περιφέρειας μετακινηθήκαμε από τις ιδιαίτερες πατρίδες μας και βρεθήκαμε αυτό το Σάββατο 19/1/2019, στα Γραφεία τής Ένωσής μας, στην Αθήνα.

Είχαμε τη χαρά, λοιπόν, να βρεθούμε από κοντά, να τα πούμε, να ευχηθούμε “καλή χρονιά”, να συζητήσουμε τα θέματά μας, να κόψουμε την πίτα μας και να εκλέξουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, το νέο μας Πειθαρχικό Συμβούλιο καθώς επίσης και τη νέα μας Εξελεγκτική Επιτροπή.

Είναι η πρώτη φορά που η Ένωσή μας εφάρμοσε, σε εκλογική διαδικασία, KAI την επιστολική ψήφο. Η επιτυχία τού εγχειρήματος δικαίωσε το Διοικητικό Συμβούλιο και τη Γενική Συνέλευση που είχε αποφασίσει αλλαγή καταστατικού.

Το νέο μας Δ.Σ. αποτελείται από τους/τις εξής Δημοσιογράφους: Γιώργος Κουκουλιάτας – ΠΡΟΕΔΡΟΣ Εύη Μιχωλού – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Γιώργος Παπούλιας – ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κώστας Τσιμόπουλος – ΤΑΜΙΑΣ Σοφία Σιδηροπούλου – ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Γιώργος Ναστούλης – ΜΕΛΟΣ Τάνια Δούλαλα – ΜΕΛΟΣ

Στο νέο Δ.Σ., στο νέο Πειθαρχικό Συμβούλιο καθώς και στη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή να ευχηθούμε, όλοι μας, να έχουν καλή επιτυχία στο έργο τους.

Μετά το πέρας των εργασιών τής Συνέλευσης και των Αρχαιρεσιών, ορισμένοι Δημοσιογράφοι αναχώρησαν στον τόπο όπου υπηρετούν το Δημοσιογραφικό τους λειτούργημα.

Κάποιοι άλλοι μείναμε για λίγο ακόμη στην Αθήνα προκειμένου να καλύψουμε το Συλλαλητήριο της Κυριακής, δεδομένου μάλιστα ότι κάποιος κόσμος των νομών στους οποίους υπηρετούμε ως Δημοσιογράφοι, θα συμμετέχει στο Συλλαλητήριο αυτό.

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue