Home Η Ικαρία ΠαντουΙκαριώτες Ξεκινά η πορεία των κοριτσιών του Διαγόρα στη Β’ Εθνική από τη Ρόδο την Κυριακή 22/10/2017

Ξεκινά η πορεία των κοριτσιών του Διαγόρα στη Β’ Εθνική από τη Ρόδο την Κυριακή 22/10/2017

by ikariaki.gr
5 views

 

Aρχίζει την Κυριακή 22/10/17 το ταξίδι της Γυναικείας ομάδας του Διαγόρα στην Β΄Εθνική.

Η ομάδα του νησιού μας που κέρδισε πανάξια και αήττητη την άνοδο στα σαλόνια της δεύτερης κατηγορίας, ευελπιστεί και την φετινή χρονιά να πραγματοποιήσει μια ανάλογη πορεία και να σταθεί με αξιοπρέπεια στο νέο πρωτάθλημα που σίγουρα είναι δυσκολότερο και πιο ανταγωνιστικό.

Στον 4ο Όμιλο που συμμετέχει ο Διαγόρας θα αντιμετωπίσει  στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας την ομάδα του ΑΣ Τριαντών Ιαλυσού Ρόδου.

Στα άλλα παιχνίδια του Ομίλου θα γίνουν οι αναμετρήσεις:

Εργοτέλης – ΑΟ Βριλησσίων  και  Φοίνικας Αγ. Σοφίας – Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου

 

Έξι προσθήκες έγιναν στο δυναμικό της ομάδας ενώ έγιναν και επτά αποχωρήσεις.
Ήρθαν: Λίτσα Σοφούλη, Αντωνία Συργιάνη, Ηλέκτρα Φραγκογιάννη, Άννα-Μαρία Τουντοτσέ, Χριστίνα Κοτσαμπά και Χρυσούλα Τζάννη.
Αποχώρησαν: Γιώτα Κουτσού, Ιωάννα Καρίμαλη, Αγγελική Γιάκα, Μικέλα Τσιμπίδη, Κατερίνα Τσαντίρη, Ελίνα Καριμαλή και Αργυρώ Πορή.
Στο τιμόνι της ομάδας θα είναι και φέτος ο Σαράντος Καρίμαλης που την οδηγεί με απόλυτη επιτυχία από την πρώτη ημέρα που αγωνίζεται στα Εθνικά Πρωταθλήματα και είναι από τους βασικούς συντελεστές της δημιουργίας της.
ΑΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2017 – 2018

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Σαράντος Καρίμαλης.ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Γιώτα Πούλη(25), Μαρία Καρίμαλη(18).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μοσχούλα Καστανιά(32), Μελίνα Μαλλέ(16), Ευτυχία Χαιντούτη(14), Λίτσα Σοφούλη(24), Ηλιάνα Γενούζου(22), Αργυρώ Καρίμαλη(14), Ελευθερία Στενού(15), Σελήνα Καστανιά 22), Ηλέκτρα Φραγκογιάννη(25), Άννα-Μαρία Τουντοτσέ(16).

ΜΕΣΟΙ: Δέσποινα Παπαιωάννου(17),Χριστίνα Κοτσαμπά(17), Κυριακή Καρούτσου(30), Αργυρώ Καίιμαλη(20), Χριστιάνα Καπέλλα(17), Κούλα Κατέχη(27), Βαγγελιώ Κατέχη(25), Χρυσούλα Τζάννη(43), Στέλλα Ξενάκη(22).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Αληθινή Κουτσού(17), Αντωνία Σύργιανη(15), Σοφία Κράτσα(17), Σοφία Καλιμούκου(16), Ρένια Καρούτσου(12).

Αναδημοσίευση από : https://sporikaria.blogspot.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue