Home ΚοινωνίαΑιγαίο Ξανά τον Οκτώβριο οι Αιγαιοπελαγίτικοι

Ξανά τον Οκτώβριο οι Αιγαιοπελαγίτικοι

by ikariaki.gr
38 views

Εκτός απροόπτου, οι αγώνες στίβου το 2018 θα διεξαχθούν το πρώτο Σαββατοκύριακο του συγκεκριμένου μήνα στην Ικαρία με την προϋπόθεση την ανακαίνιση του σταδίου στον Άγιο Κήρυκο.

 

Μετά από τις Κυκλάδες και τη Μύκονο φέτος, η διοργάνωση των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου θα ταξιδέψει στο Βόρειο Αιγαίο το 2018 και συγκεκριμένα σε κάποιο από τα στάδια της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου – Σάμου. Με επιστολή της λοιπόν η ΕΑΣ προς το Δήμο Ικαρίας, ζητά να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο στάδιο του Αγίου Κηρύκου, ώστε μετά το 1996, η διοργάνωση να πραγματοποιηθεί εκεί.

Σημαντικότερο κομμάτι στην ανακαίνιση του σταδίου είναι η τοποθέτηση νέου ταρτάν για τις ανάγκες των σημαντικών αυτών αγώνων με αναπτυξιακό χαρακτήρα τα τελευταία πια χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγώνας αυτός στην Ικαρία θα γίνει το Σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου του 2018, χωρίς να είναι ακόμη τίποτε βέβαιο, αφού η τελική ημερομηνία διεξαγωγής μπορεί να καθοριστεί και από την πορεία των έργων στο στάδιο.

Σημειώνεται πως στις προηγούμενες διοργανώσεις έλαβαν μέρος πάνω από 500 αθλητές και αθλήτριες από τη συντριπτική πλειοψηφία των συλλόγων στο Αρχιπέλαγος, αριθμός που καθορίζεται από τη θέση τους στην πανελλήνια κατάταξη του ΣΕΓΑΣ.

Αναδημοσίευση από  : http://www.rodiaki.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue