Home ΟικονομίαΕργασία Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Σάμου : Εργαζόμενοι Δήμου Σάμου

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Σάμου : Εργαζόμενοι Δήμου Σάμου

by ikariaki.gr
19 views

ΑΔΕΔΥ Σάμος

Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου

20-12-2018

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της ΑΔΕΔΥ χαιρετίζει όλους τους Εργαζόμενους του Δήμου Σάμου για την μαζική τους συμμετοχή στην έκτατη Γενική Συνέλευση που κάλεσε το Σωματείο τους, αλλά και την αποφασιστικότητα που έδειξαν στο να μην επιτρέψουν την καθυστέρηση της καταβολής της μισθοδοσίας τους.

Η μαζικότητα και η συσπείρωση όλων των Εργαζομένων ανεξαρτήτου σχέσης εργασίας ήταν αρκετό για να πάρει πίσω η Διοίκηση του Δήμου τα όσα είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο Δήμαρχος και ο υπεύθυνος της οικονομικής Υπηρεσίας στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 18/12/2018 , ώστε οι Εργαζόμενοι να πληρωθούν κανονικά την προβλεπόμενη ημερομηνία.

Το Ν.Τ Σάμου της ΑΔΕΔΥ καλεί όλους τους Εργαζόμενους να είναι συσπειρωμένοι γύρω από τα Σωματεία τους και να παλεύουν σε ταξική κατεύθυνση για όλα όσα τους ανήκουν, για μια καλύτερη ζωή, γι’ αυτούς και για τα παιδιά τους .

Παλεύουμε για πλήρη χρηματοδότηση των Δήμων από το κράτος και όχι την μετατροπή τους σε φοροεισπράκτορες από τα λαϊκά νοικοκυριά.

Το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της ΑΔΕΔΥ εύχεται σε όλους τους Εργαζόμενους του Νομού μας καλές γιορτές με Υγεία ,χαρά και με μεγάλους νικηφόρους αγώνες.

 

banner

 

 

 

Ο πρόεδρος                                                            Ο Γραμματέας

Σταμάτης Φιλιππής                                          Μανώλης Παχυμανώλης

 

 

 

 

Καμιά καθυστέρηση μισθών στους εργαζόμενους του Δήμου Σάμου

 

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σάμου εκφράζει στήριξη και αλληλεγγύη στους συναδέλφους εργαζόμενους του Δήμου Σάμου και απαιτεί να καταβληθεί κανονικά η μισθοδοσία τους στις 27 Δεκέμβρη και κάθε επόμενη.

 

Η προσπάθεια να «ρίξουν» την «ευθύνη» για την καθυστέρηση πληρωμών των μονίμων στους συμβασιούχους του Δήμου, που με δικαστική απόφαση δίκαια παρέμειναν στη θέση τους αφού καλύπτουν πάγιες ανάγκες, και η λογική ότι για να πληρωθεί ο συμβασιούχος, μένει απλήρωτος ο μόνιμος ή και το αντίθετο, είναι αν μη τι άλλο απαράδεκτος και δεν πρέπει να περάσει σε κανέναν συνάδελφο.

 

Όλοι εργάζονται και πρέπει να πληρώνονται στην ώρα τους, ανεξάρτητα από τη σχέση εργασίας που έχουν.

 

Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου, μονίμων και συμβασιούχων, στον αγώνα τους ώστε να μην περάσει καμιά καθυστέρηση πληρωμών ούτε τώρα ούτε στο μέλλον και για κανέναν.

 

 

Απαιτούμε :

 

  • Καμιά καθυστέρηση πληρωμών
  • Όλη η μισθοδοσία των εργαζομένων του Δήμου να καλύπτεται από το κράτος και όχι από το Δήμο
  • Μονιμοποίηση όλων
  • Επαναφορά 13ου και 14ου μισθού, αυξήσεις στους μισθούς

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue