Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΠεριφέρεια Β.Αιγαίου Μαλέλης: Θα είμαι υποψήφιος περιφερειάρχης στο Βόρειο Αιγαίο

Μαλέλης: Θα είμαι υποψήφιος περιφερειάρχης στο Βόρειο Αιγαίο

by ikariaki.gr
1 views

«Με ενδιαφέρει πάρα πολύ πώς θα υπάρχει μια ώσμωση της Κεντροαριστεράς»

Στην επιβεβαίωση των πληροφοριών που τον ήθελαν υποψήφιο περιφερειάρχη στο Βόρειο Αιγαίο στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές επιβεβαίωσε ο Σταμάτης Μαλέλης, ενώ εξέφρασε και τους προβληματισμούς του για τον χώρο της Κεντροαριστεράς, στον οποίον και βάζει τον εαυτό του, που δείχνει να κάνει μονομέτωπη κριτική στην πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά, μέσω της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στην τιμητική βράβευσή του για την 37χρονη προσφορά του στην τηλεόραση και γενικότερα στα ΜΜΕ. «Όλη μου τη ζωή την πέρασα στην τηλεόραση. Πρέπει να δικαιώνεσαι για κάποιους αγώνες. Κυρίως για πράγματα που στερήθηκες…», απάντησε σχετικά ο διάσημος δημοσιογράφος.

Ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της κατάθλιψης, για την οποία ανέφερε: «Βλέπω συνεχώς ότι ο κόσμος αισθάνεται πιο ελεύθερα να μιλήσει για το πρόβλημά του. Όλη αυτή η προσπάθεια είναι η απενοχοποίηση του στίγματος. Έχω πάρα πολλά μηνύματα από την επαρχία, από ανθρώπους που φοβούνται να πάνε στο γιατρό, μην τους πουν τρελούς».

Σχετικά με το Σκοπιανό, σημείωσε: «Για εμένα δεν πρόκειται να υπάρξει καμία λύση, μεταφέρεται το θέμα. Αυτό είναι λάθος μεγάλο, γιατί δεν μπορούμε να έχουμε έναν γείτονα που δεν ξέρουμε πώς τον λένε. Είναι αστείο. Όλοι φοβούνται αυτό το 70% που βγαίνει από τα γκάλοπ, που δεν θέλει το όνομα “Μακεδονία”».

Αναφορικά με το ρευστό πολιτικό σκηνικό, είπε: «Υπάρχει ζήτημα σε όλα τα κόμματα. Υπάρχει μια στασιμότητα στη ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταρρέει, όπως θα πίστευαν πολλοί.. Πολλοί από όσους θα ήθελαν να φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ και να πάνε στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, βλέπουν ως μονόδρομο τη σύμπραξη με τη ΝΔ και αυτό λειτουργεί αρνητικά».

«Θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξει πολιτική», ανέφερε για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, για να συμπληρώσει πως χρειάζεται: «Μια πολιτική που θα λέει ότι είναι ένας διμέτωπος αγώνας και προς τις δύο κατευθύνσεις, που δεν κάνουν οι περισσότεροι βουλευτές».

«Θα είναι ανοικτό το ζήτημα των εκλογών. Έχει προβάδισμα η Νέα Δημοκρατία, αλλά όχι αυτοδυναμία. Δεν υπάρχει η Νέα Δημοκρατία στην κοινωνία. Πρέπει να δουν την πολιτική του ώριμου φρούτου», σχολίασε σχετικά με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Για την Κεντροαριστερά, στην οποία και τοποθετεί τον εαυτό του, είπε: «Με ενδιαφέρει πάρα πολύ πώς θα υπάρχει μια ώσμωση της Κεντροαριστεράς. Δεν μπορείς να κάνεις έναν μονομέτωπο αγώνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Η Φώφη Γεννηματά το κάνει αυτό, αλλά όχι και κάποιοι βουλευτές του Κινήματος που δείχνουν να θέλουν να γίνουν υπουργοί με τη ΝΔ».

Τέλος, για τα μελλοντικά του σχέδια, ανέφερε: «Στις επόμενες εκλογές θα είμαι υποψήφιος περιφερειάρχης στο Βόρειο Αιγαίο, που έχει τεράστια προβλήματα, όπως το μεταναστευτικό».

newsbeast.gr

banner

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue