Home ΚοινωνίαΕπικαιρότητα Μία ελληνική παραλία στις 8 καλύτερες του κόσμου για το 2018

Μία ελληνική παραλία στις 8 καλύτερες του κόσμου για το 2018

by ikariaki.gr
7 views

Νάνσυ Μητσοστέργιου

 

Μπορείς να φανταστείς ποια;

Πριν από λίγο καιρό – έναν μήνα για την ακρίβεια- μάθαμε πως το νησί που ονομάστηκε το καλύτερο για το 2018 στην Ευρώπη ήταν ελληνικό και δεν ήταν άλλο από την Πάρο. Τώρα έχουμε και μία ελληνική παραλία που βρίσκεται στις 8 καλύτερες για το 2018 και όχι δεν ανήκει στο ίδιο κυκλαδίτικο νησί. Πάει μήπως σε κάποια το μυαλό σου;

Ποια θα χαρακτήριζες εσύ την καλύτερη; Προς τα που προσανατολίζεσαι; Κυκλάδες ή μήπως Επτάνησα; Θα σε βοηθήσουμε και θα σου πούμε πως βρίσκεται στα νησιά του βορειανατολικού αιγαίου. Εάν ακόμη δεν το βρήκες, δεν θα σε ταλαιπωρήσουμε άλλο και θα σου πούμε, πως είναι στην Ικαρία.

Και δεν είναι άλλη από τις μαγευτικές Σεϋχέλλες. Ναι, αυτό είναι το όνομα της παραλίας και σίγουρα το είχες ακούσει ξανά. Εάν δεν έχεις πάει ακόμη στην Ικαρία σου προτείνουμε να το κάνεις asap, είναι πολύ όμορφο νησί. Οι Σεϋχέλλες είναι μία υπέροχη παραλία με μαγευτικούς λευκούς βράχους και γαλαζοπράσινα νερά, που θα ζήλευαν ακόμη και στο Μπαλί. Καμιά φορά την αποκαλούν και την Τζαμάικα της θάλασσας του Αιγαίου και δεν θα διαφωνήσουμε με αυτό.

Εάν απομένουν μέρες ακόμη από την άδεια σου, θα ήταν υπέροχο να πεταχτείς ως την Ικαρία και τις Σεϋχέλλες φυσικά. Δεν θα το μετανιώσεις.

 

banner

Αναδημοσίευση από : https://www.queen.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue