Home ΚοινωνίαΠολιτικήΔ.Τύπου Μήνυμα Γιάννη Πλακιωτάκη για τη συμπλήρωση 43 ετών από την ίδρυση της ΝΔ

Μήνυμα Γιάννη Πλακιωτάκη για τη συμπλήρωση 43 ετών από την ίδρυση της ΝΔ

by ikariaki.gr
8 views

Πέρασαν σαράντα τρία χρόνια από τότε που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε την μεγάλη φιλελεύθερη παράταξή μας  και το όραμα και οι ιδέες του, συνεχίζουν να μας εμπνέουν και να παραμένουν επίκαιρα όσο ποτέ.

Η συμβολή της παράταξής μας στην εμπέδωση της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού στον τόπο, ήταν καταλυτική.

Ο διαχρονικός σεβασμός μας στις δημοκρατικές ελευθερίες των πολιτών, την ελευθεροτυπία, την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και οι προσπάθειές μας για την διαμόρφωση ενός κράτους δικαίου και αλληλέγγυου στου κοινωνικά αδυνάτους, αποτέλεσαν και αποτελούν κεντρικές πολιτικές επιλογές μας.

Το όραμά μας για μια Ελλάδα δυνατή στο πλαίσιο της μεγάλης Ευρωπαϊκής οικογένειας έγινε πραγματικότητα, και ακόμη και σήμερα αποτελεί κεντρικό εθνικό στρατηγικό στόχο.

Με τις δικές μας προσπάθειες επουλώθηκαν οι πληγές του εμφυλίου,και το καθολικό αίτημα για την εθνική συμφιλίωση έγινε πραγματικότητα.

Ο αγώνας μας κατά των δυνάμεων του λαϊκισμού και της επικράτησης των φιλελεύθερων ιδεών μας, έπειτα από πολλά χρόνια λαμβάνει σάρκα και οστά.

Όλοι εμείς που αποτελούμε τα στελέχη αυτής της παράταξης, νιώθουμε υπερήφανοι για το ένδοξο παρελθόν μας και δικαιωμένοι για τις επιλογές μας.

Με πυξίδα την λαμπρή ιστορική μας διαδρομή και τη δύναμη των ιδεών και των πολιτικών μας προτάσεων, οφείλουμε να παραμείνουμε πιστοί στους στόχους μας και να συνεχίσουμε αταλάντευτα την προσπάθειά μας για την εθνική ανασυγκρότηση της χώρας.

Είμαι βέβαιος, ότι πολύ σύντομα  με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η παράταξή μας θα κληθεί και πάλι να εκπληρώσει το εθνικό της χρέος και  την ιστορική της αποστολή.

banner

Για ακόμη μια φορά, θα προτάξουμε  πάνω και πέρα από το κομματικό μας συμφέρον την Πατρίδα και με αίσθημα ευθύνης, θα αναλάβουμε την ανάταξη της πατρίδας μας.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να λείπει κανείς, γιατί με την  τύχη και το μέλλον των παιδιών μας και της πατρίδας μας δεν παίζουμε.

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue