Home ΚοινωνίαΠολιτικήΔ.Τύπου Κοινές Συναντήσεις Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας, Κορσεών και Βουλευτή νομού Σάμου με υπουργούς

Κοινές Συναντήσεις Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας, Κορσεών και Βουλευτή νομού Σάμου με υπουργούς

by ikariaki.gr
2 views

Ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών και ο Βουλευτής νομού Σάμου σε

έκτακτες Συναντήσεις με τον Αν. Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον Υπουργό Επικρατείας.

Την Τετάρτη 20-9-2017, ο Βουλευτής Σάμου κ. Δημήτρης Σεβαστάκης και ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κκ. Ευσέβιος είχαν  δύο διαδοχικές έκτακτες συναντήσεις εργασίας.

Στην πρώτη έκτακτη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Βίτσα, υπήρξε ευρεία ενημέρωση του Υπουργού και εκτενής συζήτηση για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα. Η ενημέρωση από την πλευρά τόσο του Βουλευτή όσο και του Μητροπολίτη Σάμου επικεντρώθηκε  σε ό,τι αφορά στο επιχειρησιακό και στο κοινωνικό σκέλος του ζητήματος στη Σάμο, αλλά και σε ό,τι αφορά στις κατευθύνσεις επίλυσης.

Ακολούθως έλαβε χώρα η συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Αλέκο Φλαμπουράρη στο Μέγαρο Μαξίμου.Τόσο από τον Μητροπολίτη κκ. Ευσέβιο, όσο και από το Βουλευτή κ. Δ. Σεβαστάκη τέθηκαν τα επείγοντα ζητήματα του προσφυγικού-μεταναστευτικού με εκτενή ενημέρωση στην κατεύθυνση της διερεύνησης άμεσων λύσεων, όσο και ζητήματα που αφορούν στην  ανάπτυξη της Σάμου, θεσμικές εκκρεμότητες, καθώς και γενικότερα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Από το γραφείο του Βουλευτή

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue