Home Εκπαίδευση Κλειστό το Δημοτικό Σχολείο των ακριτικών Φούρνων

Κλειστό το Δημοτικό Σχολείο των ακριτικών Φούρνων

by ikariaki.gr
125 views

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού –Νηπιαγωγείου Φούρνων, συνεχίζει τον δίκαιο αγώνα του.

 

Σήμερα, προχωρήσαμε και πάλι στο να μην στείλουμε τα παιδιά μας στα Σχολεία και, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στο κλείσιμο των Σχολείων.

Είμαστε ΕΔΩ, έξω από τα σχολεία που υπήρξαμε και εμείς μαθητές και αναλογιζόμαστε το μέλλον των παιδιών μας και, το μέλλον του νησιού.

 

Σήμερα, έχουμε μαζί μας και τους γονείς του Δημοτικού Σχολείου Χρυσομηλιάς, του νηπιαγωγείου Θύμαινας αλλά και, του Δημοτικού Σχολείου Θύμαινας.

Η πρόταση για υποχρεωτική μετακίνηση δασκάλου από το Δημοτικό Σχολείο Χρυσομηλιάς στο Σχολείο μας, μας βρίσκει αντίθετους. Εμείς, δεν επιθυμούμε να υποβαθμιστεί το Δημοτικό Χρυσομομηλιάς στο ήδη υποβιβασμένο Σχολείο μας. Θέλουμε τους δύο δασκάλους για να λειτουργήσουμε τουλάχιστον όπως τα τελευταία χρόνια. Δεν θέλουμε να υποβιβαστεί ΚΑΝΕΝΑ σχολείο της Ελλάδας.

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε:

banner

 

– τον κο Βίτσα Δημήτριο, υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, που κατά την επίσκεψή του στο νησί μας, μας άκουσε, κατάλαβε το πρόβλημά μας και, μας υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να έχουμε τους δύο δασκάλους, όχι μόνο κατά τη φετεινή χρονιά, αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

-Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσέβιο που κατά την επίσκεψή του μας διαβεβαίωσε και ξέρουμε ότι κάνει ότι μπορεί για να βρεθεί λύση.

-Τον ανταποκριτή της Ε.Ρ.Τ στη Σάμο, κο Ζαβουδάκη που με τα ρεπορτάζ του αναδεικνύει τον αγώνα μας.

-Τους τομεάρχες του Υ.Π.Ε.Θ. που μας ακούνε και ενδιαφέρονται για την ανεύρεση λύσης.

 

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να δικαιωθούμε .

 

Εκ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

 

 

 

Οι γονείς και Κηδεμόνες του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Θύμαινας, ενοχλημένοι και ανήσυχοι με τα όσα συμβαίνουν στο Δημοτικό Σχολείο Φούρνων (υποβιβασμός) , στο Δημοτικό Σχολείο Χρυσομηλιάς (πιθανός υποβιβασμός) Προχωράμε σε Δυναμική Κινητοποίηση κλείνοντας τα δύο Σχολεία μας .

Πιστεύουμε ότι μπορεί αύριο να είμαστε ο επόμενος «στόχος» .

Δεν δεχόμαστε , όχι μόνο τα δικά μας, αλλά και τα υπόλοιπα Σχολεία του νησιού μας να δέχονται τέτοιου είδους «εισβολές»

 

 

Εκ του Συλλόγου

 

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑΣ ΦΟΥΡΝΩΝ –ΚΟΡΣΕΩΝ

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Γονείς και κηδεμόνες του Δημοτικού Σχολείου Χρυσομηλιάς προχωράμε σε δυναμική κινητοποίηση κλείνοντας σήμερα το Δημοτικό Σχολείο Χρυσομηλιάς, αντιδρώντας έτσι στην πρόθεση της Διεύθυνσης Σάμου να προχωρήσει σε υποχρεωτική μετακίνηση δασκάλου του σχολείου μας προς το Δημοτικό Σχολείου Φούρνων .

Τα παιδιά μας για πρώτη φορά είχαν αναβαθμισμένη εκπαίδευση με δύο (2) δασκάλους πράγμα που χαροποίησε τα παιδιά μας και εμάς . Ειδικά με την προσθήκη αργότερα και εκπαιδευτικών ειδικοτήτων τα χαμόγελα θα γίνονταν ακόμη μεγαλύτερα . Για αυτό το λόγο κλείνουμε το σχολείο και δε θα ανεχτούμε ποτέ να μας πάρετε τα χαμόγελα .

 

 

 

Εκ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue