Home Η Ικαρία ΠαντουΙκαριακή Ομογένεια Κεριά από τους φίλους του Μάνου Οικονομίδη σε πάρκο Μπρούκλιν – Υποβασταζόμενη η μητέρα του

Κεριά από τους φίλους του Μάνου Οικονομίδη σε πάρκο Μπρούκλιν – Υποβασταζόμενη η μητέρα του

by ikariaki.gr
5 views

Του Μιχάλη Κακιά.

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Οι φίλοι και οι συμμαθητές του αδικοχαμένου Μάνου Οικονομίδη ( Manos Ikonomidis) πραγματοποίησαν εκδήλωση με αναμμένα κεριά στη μνήμη του στο πάρκο Σεθ Λόου του Μπρούκλιν, το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουνίου. Στο πάρκο, όπου είχε περάσει τα παιδικά του χρόνια ο Μάνος παίζοντας ανέμελα, είχαν στηθεί φωτογραφίες του, δεκάδες κεριά και αμέτρητα μηνύματα αγάπης.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, Μαρία Μυτιληνιού, υποβασταζόμενη από συγγενείς άκουγε τους φίλους του Μάνου να μιλούν με δάκρυα στα μάτια για το πόσο πολύ τους έχει στοιχίσει ο άδικος θάνατός του. Ανέφεραν όμορφες ιστορίες και αναμνήσεις που είχαν μαζί με τον Μάνο από τα παιδικά τους χρόνια μέχρι και σήμερα. Μίλησαν για τα όνειρα και τις σκέψεις του και όλοι με ένα στόμα τόνισαν ότι ο Μάνος ήταν ο καλύτερος φίλος που μπορεί να έχει κάποιος στη ζωή του.

Η μητέρα Μαρία Μυτιληνιού, ακούει με μεγάλη συγκίνηση τους φίλους του Μάνου να μιλούν για το παιδί της. Δίπλα διακρίνονται ο Αριστείδης Πανάς, νονός του Μάνου και ο Παύλος Κομινάτος, οικογενειακός φίλος. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ, Μιχάλης Κακιάς.

Όλοι τον περιέγραψαν ως ένα παιδί με χρυσή καρδιά, πάντα πρόθυμο να βοηθήσει, αγαπητό σε όλους, πιστός φίλος με χιούμορ, ζωντάνια και αγάπη για τη ζωή.

Ο Αριστείδης Πανάς, νονός του Μάνου, σε δηλώσεις του στον «Εθνικό Κήρυκα» ανέφερε ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι το χαρούμενο, φιλότιμο και γεμάτο καλοσύνη βαφτιστήρι του έφυγε από τη ζωή τόσο γρήγορα, άδικα και βίαια. «Ο Μάνος», είπε, «πάντα έτρεχε να βοηθήσει συγγενείς και φίλους και δυστυχώς στο τέλος δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον ίδιο του τον εαυτό. Ας αναπαύσει ο Θεός την ψυχούλα του».

Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ, Μιχάλης Κακιάς.

Ο Μπρατ Σότο, ο καλύτερος φίλος του Μάνου, με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια, τόνισε: «Με τον Μάνο μεγαλώσαμε μαζί, κάθε μέρα είμασταν στο σπίτι μου ή στο δικό του. Ήταν και θα είναι για πάντα ο αδελφός μου, ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα. Είχε ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του και του το στέρησαν τόσο άδικα. Κάθε μέρα όσο ζω θα προσεύχομαι για εκείνον. Πάντα θα είναι στη σκέψη μου και στην καρδιά μου».

Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ, Μιχάλης Κακιάς.

Ο Σεκ Μπόντι, οικογενειακός φίλος, τόνισε: «Ο Μάνος έφυγε τόσο άδικα. Όλοι μας είμαστε σοκαρισμένοι. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι το χαμογελαστό παιδί δεν θα είναι πια μαζί μας.
Μας συγκλονίζει η αδικία. Είναι εξωφρενικό να χάνει τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος και να καταστρέφεται η ζωή τριών άλλων νέων ανθρώπων χωρίς λόγο και αιτία».

Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ, Μιχάλης Κακιάς.

Η Άννα Γκανεκριάνο, φίλη της Μαρίας Μυτιληνιού, τόνισε ότι η Μαρία είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, με ήθος και αρχές που αγαπούσε υπερβολικά τον Μάνο της. «Δεν ξέρω πώς θα αντέξει το χαμό του. Ο Θεός να της δώσει δύναμη και κουράγιο» είπε.

Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ, Μιχάλης Κακιάς.

Αναδημοσίευση από : https://www.ekirikas.com

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue