Home ΠεριβάλλονΔράσεις ΚΑΒΟ ΠΑΠΑΣ: Κόψαμε την πίτα, κάναμε εκλογές, βγάλαμε και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για 2019-2020

ΚΑΒΟ ΠΑΠΑΣ: Κόψαμε την πίτα, κάναμε εκλογές, βγάλαμε και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για 2019-2020

by ikariaki.gr
33 views
image

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 έγινε το πρώτο παραδοσιακό αντάμωμα της χρονιάς. Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Κάβο Πάπας βρεθήκαμε στα γραφεία μας για να ευχηθούμε και να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας.

image

Η παρουσία του κόσμου ήταν αρκετά ικανοποιητική πράγμα που δείχνει την δυναμική που έχει ο σύλλογος και την αγάπη των ανθρώπων που βρίσκονται πάντα κοντά και στηρίζουν τις δράσεις του.

image

Στην Γενική Συνέλευση που προηγήθηκε, το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, παρουσίασε τα πεπραγμένα του Συλλόγου τη διετία που πέρασε, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν σε όλα τα χωριά του Πάπα, τα προβλήματα και τις πιθανές λύσεις που μπορούν να δοθούν, ακούστηκαν προτάσεις και ιδέες και στη συνέχεια ακολούθησαν τα Καριώτικα Κάλαντα και η κοπή της πίτας μας με το φλουρί – δώρο που κέρδισε συμπατριώτισσά μας! Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού μας συμβουλίου.

image

Μετά από σχεδόν μια εβδομάδα  στις 07/02/2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:30, στα γραφεία του Συλλόγου Ικαρίας «Κάβο Πάπας»  συστάθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Η συνέλευση ξεκίνησε με την ψηφοφορία και των 11 νέων μελών για την σύσταση σώματος.

Το νέο Δ.Σ. για την διετία 2019-2020 διαμορφώνεται ως εξής:
– ΚΡΑΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Πρόεδρος)
– ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ (Αντιπρόεδρος)
– ΒΑΤΟΥΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ (Γραμματέας)
– ΜΑΓΓΟΥΡΑ ΜΟΝΙΚΑ (Ταμίας)
– ΒΟΥΔΑΝΤΑ ΕΛΕΝΗ (Αναπληρ.Γραμματέας)
– ΚΟΥΛΟΥΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Αναπλ.Ταμίας)
– ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΜΑΝΘΟΣ (Δημόσιες Σχέσεις)
– ΜΑΓΓΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
– ΚΡΑΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
– ΒΟΥΔΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
– ΜΑΓΓΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Το νέο διοικητικό συμβούλιο σάς καλεί να βρίσκεστε δίπλα του στις νέες δράσεις που θα σχεδιάσει αυτή την διετία, γιατί σας έχει ανάγκη και ο σύλλογος μας,  αλλά και ο τόπος μας που όλοι αγαπάμε. Οι προτάσεις σας, οι ιδέες σας και η φυσική σας παρουσία και στήριξη, είναι αναγκαία στις εποχές που ζούμε και χρήσιμη.

Μαζί είναι καλύτερα.

 

Αναδημοσίευση από : http://kavopapas.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue