Home ΚοινωνίαΠολιτικήΔ.Τύπου Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ) : Χαιρετίζουμε την διαμαρτυρία για αποστολή φρεγάτας εκτός συνόρων

Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ) : Χαιρετίζουμε την διαμαρτυρία για αποστολή φρεγάτας εκτός συνόρων

by ikariaki.gr
5 views

ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ (ΚΕΘΑ)
Ζαλόγγου 7, Αθήνα 10678
http://www.ketha.gr/nea.html

[email protected]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΡΕΓΑΤΑΣ

ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ

Η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα χαιρετίζει τη νέα πράξη αντίστασης του ναύτη Σταύρου Παπαδάκη στη συμμετοχή της φρεγάτας ΝΑΒΑΡΙΝΟ, στην οποία υπηρετεί, σε μια ακόμα ΝΑΤΟϊκή πολεμική επιχείρηση. Ο ναύτης Παπαδάκης «βγήκε αναφορά» και δήλωσε θαρρετά τη διαφωνία του.

Η πράξη του είναι πατριωτική και τιμάει το λαϊκό αισθητήριο για ειρήνη, δικαιοσύνη, σεβασμό στους λαού της περιοχής μας, χωρίς την παραμικρή εμπλοκή της Ελλάδας στις ιμπεριαλιστικές επιδιώξεις. Στεκόμαστε δίπλα στο ναύτη, στηρίζουμε την αντίδρασή του όταν είδε την αποστολή του πλοίου του σε μια πολεμική επιχείρηση, που είναι άσχετη με την υπεράσπιση των συνόρων της πατρίδας του, για τη φύλαξη των οποίων στρατεύτηκε και ο ίδιος, όπως είχε χρέος.

Τα ελληνικά πολεμικά πλοία, αεροπλάνα και άλλες στρατιωτικές μονάδες είναι απαράδεκτο κι εγκληματικό να απομακρύνονται από τα σύνορα της χώρας, ακόμα περισσότερο όταν η τουρκική προκλητικότητα και επιθετικότητα είναι πλέον καθημερινή και βίαιη. Τα στρατιωτικά οπλικά συστήματα είναι πληρωμένα με το αίμα και τον ιδρώτα του λαού και μοναδική τους αποστολή είναι η άμυνα της χώρας!

Στηρίζουμε και σφίγγουμε θερμά το χέρι του ναύτη Παπαδάκη!

banner

Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων δεν έχει καμιά δουλειά να συμμετέχει σε αποστολές υποστήριξης των αμερικανονατοϊκών σχεδίων. Απαιτούμε:

  • να επιστρέψουν όλοι οι στρατιωτικοί μας από τις αποστολές εκτός συνόρων.
  • να πάψει η χώρα μας να είναι ορμητήριο για ιμπεριαλιστικούς πολέμους
  • να κλείσει η βάση της Σούδας, όλες οι ξένες βάσεις και τα στρατηγεία στην Ελλάδα. Όχι στην αποθήκευση πυρηνικών όπλων στη χώρα μας.
  • να αποδεσμευτεί η χώρα μας από τους δολοφονικούς οργανισμούς των ΝΑΤΟ-ΕΕ

16/11/2018

Η γραμματεία της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ)

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue