Home ΚοινωνίαΕλλάδα «Κάνε τάκλιν στο ρατσισμό»

«Κάνε τάκλιν στο ρατσισμό»

by ikariaki.gr
9 views

Στην αντιμετώπιση κάθε προσπάθειας διείσδυσης ρατσιστικών αντιλήψεων και πρακτικών στα γήπεδα, στοχεύει η πρωτοβουλία που θα παρουσιαστεί την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017, στις 11:00 π.μ., στο Αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης, Ακαδημίας 50, στην Αθήνα, με διοργάνωση από τo Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών, για δεύτερη χρονιά συμμετέχει στις εβδομάδες  δράσης #footballpeople, κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων στο ποδόσφαιρο που διοργανώνει το FAREnetwork.  «Κάνε τάκλιν στο ρατσισμό» είναι το σύνθημα του τηλεοπτικού βίντεο σποτ 40» που δημιουργήσαμε με στόχο να ευαισθητοποιήσουμε και να ενημερώσουμε την ελληνική κοινωνία πως η διαφορετικότητα είναι η δύναμη του ποδοσφαίρου, η δύναμη κατά του ρατσισμού.

Το τηλεοπτικό σποτ στο οποίο συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Hope Refugee FC-Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων θα προβληθεί στην τηλεόραση ως κοινωνικό μήνυμα αλλά και στα social media.

Με αφορμή την παρουσίαση του βίντεο σποτ, σας προσκαλούμε σε συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, στις 11.00 π.μ., στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50. Θα έχετε την δυνατότητα να δείτε σε πρώτη προβολή το 40» βίντεο και να παρακολουθήσετε τις τοποθετήσεις των προσκεκλημένων σχετικά με το φαινόμενο του ρατσισμού στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Συμμετέχουν:

Μαρία Γιαννακάκη, Γενική Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Λευτέρης Παπαγιαννάκης, Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων

Ανουάρ Ικμπάλ, Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών

Νάσος Μπράτσος, Δημοσιογράφος

banner

Νίκος Δελαγραμμάτικας, Υπεύθυνος Τύπου της Hope Refugee FC – Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων

Στην συζήτηση συμμετέχει και συντονίζει ο Κωστής Παπαϊωάννου, τ. Γ.Γ. Διαφάνειας & Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, πρώην Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, εκπαιδευτικός.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του FARE Network, του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

 

Νάσος Μπράτσος

 

Αναδημοσίευση από : http://www.ert.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue