Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΠεριφέρεια Β.Αιγαίου Κάλεσμα του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκου Κατρακάζου στις εκδηλώσεις για τους ήρωες των Ιμίων

Κάλεσμα του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκου Κατρακάζου στις εκδηλώσεις για τους ήρωες των Ιμίων

by ikariaki.gr
11 views

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                  Σάμος, 23 Φεβρουαρίου 2018

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ                                     

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΜΟΥ                   

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

 

 

«Η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου πιστή στο καθήκον της και συνεπής στην υποχρέωση που ανέλαβε από πέρυσι οργανώνει εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τους τρεις ήρωες που εν ώρα καθήκοντος “έπεσαν” στα Ίμια. Μαζί μας στην προσπάθεια αυτή και ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Σάμου.

Στις δύσκολες μέρες που περνάμε, όπου και σήμερα δυστυχώς είναι καθημερινές οι παραβιάσεις του Εθνικού μας χώρου και με απίστευτη θρασύτητα αμφισβητούνται τα κυριαρχικά μας  δικαιώματα,αμφισβητούνται τα σύνορά μας, είναι καθήκον όλων μας να τιμούμε αυτούς που θυσιάστηκαν για την Πατρίδα μας. Είναι επίσης καθήκον μας να συνεχίζουμε με δύναμη και όρεξη την ειρηνική προσπάθεια για τη ανάπτυξη του τόπου μας, για την προώθηση του τουρισμού, για την ενίσχυση της παραγωγικής δραστηριότητας σε όλους τους τομείς αλλά και τη δημιουργία σχέσεων ειρηνικής συνύπαρξης με τους γείτονές μας . Είναι όμως  και κύριο καθήκον μας  να είμαστε πάντα έτοιμοι για να υπερασπιστούμε με όλη μας τη δύναμη την Πατρίδα μας.

banner

Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις τιμής αλλά και προβληματισμού που οργανώνουμε το Σάββατο 24/2  και την Κυριακή 25/2 και να τιμήσουν με τη παρουσία τους τους τρεις ήρωες, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο συμπατριώτης μας Χριστόδουλος Καραθανάσης».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου

Νικόλαος Κατρακάζος

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue