Home ΚοινωνίαΕλλάδα Ιάσωνας Ιλίου – Α.Ο. Μεσαριάς Ικαρίας: 2-0

Ιάσωνας Ιλίου – Α.Ο. Μεσαριάς Ικαρίας: 2-0

by ikariaki.gr
99 views

Την τελευταία του επίσκεψη στο λεκανοπέδιο έκανε ο ΑΟ. Μεσαριάς Ικαρίας για το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής γυναικών στο ποδόσφαιρο.

Στο 7′ καλό σουτ της Παϋσανίδου, μπλόκαρε η τερματοφύλακας του ΑΟΜ Φουντούλη με πλονζόν στη δεξιά της γωνιά, ενώ στο 9′ σουτ της Καραγιαννίδη το έδιωξε σε κόρνερ.
Ο ΑΟΜ απάντησε με σουτ της Τρακαδά στο 22′ το μπλόκαρε η τερματοφύλακας του Ιάσωνα Κόμνα-Παναγιωτοπούλου.

Ακολούθησε ένα τρίλεπτο γενικής επίθεσης του Ιάσωνα. 
Στο 23′ σχεδόν πάνω στη γραμμή της εστίας του ΑΟΜ η Γκάτση δεν πρόλαβε να πλασάρει, ενώ στο 24′ σουτ της Καραγιαννίδη βρήκε στη ρίζα το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του ΑΟΜ.

Το 1-0 έγινε στο 25′ με την Μπατή μέσα από την περιοχή του ΑΟΜ, ενώ στο 28′ αστόχησε από καλή θέση η Παϋσανίδου του Ιάσωνα.
Στο 38′ στη θέση της Μουλά Μ. του ΑΟΜ πέρασε η Δολιανίτη.

Στο πρώτο ημίχρονο η Φουντούλη μάζεψε αρκετές μπαλιές μέσα στην περιοχή της με αποτέλεσμα να μην επιτρέψει περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις για τον ΑΟΜ.

Στην επανάληψη έγινε το 2-0 στο 50′ μέσα από την περιοχή από την Γκάτση που αξιοποίησε συρτή σέντρα παράλληλη με την εστία.
Στο 60′ πέρασε στον αγώνα για τον ΑΟΜ η Ράπτη στη θέση της Μουλά Ευτ.
Στο 70′ καλή μπαλιά της Τρακαδά δεν πρόλαβε να αξιοποιήσει σε αντεπίθεση η Μαμματά, καθώς για ελάχιστα δεύτερα σημειώθηκε οφσάιντ.

Αμέσως μετά για τον Ιάσωνα πέρασε η Ζωγοπούλου στη θέση της Καραγιαννίδη και στο 75′ πάλι για τον Ιάσωνα πέρασε η Μυλωνά στη θέση της Σπαγάκου.
Στο 78′ φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΑΟΜ το εκτέλεσε άουτ η τερματοφύλακας των γηπεδούχων, η οποία στο 86′ αντικαταστάθηκε από την Λευθεριώτη, ενώ στο 83′ είχε περάσει η  Ρηνιώτη στη θέση της Γκιόκα.

Για το φωτισμό θα το πούμε για άλλη μία φορά ότι με φωτισμό προπόνησης η διεξαγωγή αγώνα είναι επίπονη, τόσο για τις ομάδες, όσο και για τους διαιτητές, αλλά και για όσους παρακολουθούν, τυχόν ανακρίβειες προς το τέλος της ροής του αγώνα, σε όσα αναφέρουμε, οφείλονται στις συνθήκες “κρυφού σχολειού” που υπήρχαν.

Στην εξέδρα βρέθηκαν και φίλοι/ες του Α.Ο.Μ.
Οι αρχικές ενδεκάδες 

 Ιάσων ΙλίουΚόμνα-Παρασκευοπούλου, Βήχου, Κόντου, Σιώζου, Μαλλιαρού, Καραγιαννίδη, Μπατή, Σπαγάκου, Γκιόκα, Παϋσανίδου, Γκάτση.
Α.Ο. Μεσαριάς:Φουντούλη, Τσαντέ, Μαμματά, Τσακωνίτη, Μουλά Ευτ.,Μαυρογιώργη, Γέμινι,Καραμπέτη, Μουλά Μοσχ., Σταυρινάδη, Τρακαδά.

banner

Νωρίτερα σε αγώνα ανδρών της Α’ ΕΠΣΑ, στο ίδιο γήπεδο, Ολυμπιακός Λιοσίων και Νέα Ιωνία, έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας 1-1, με τους γηπεδούχους να προηγούνται και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν.

Το σχόλιό μας είναι ότι καλύτερη μπάλα έπαιξαν οι γυναίκες από αυτό που είδαμε από τους άνδρες.

Αναδημοσίευση από : http://nasosbratsos.blogspot.com

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue