Home ΣυγκοινωνίεςΑερογραμμές Η Aegean προσφέρει 250.000 θέσεις εσωτερικού από 19€

Η Aegean προσφέρει 250.000 θέσεις εσωτερικού από 19€

by ikariaki.gr
1 views

Η προσφορά ισχύει σε απευθείας πτήσεις σε όλο το δίκτυο εσωτερικού. Ακόμη, αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο aegeanair.comέως και 16.10.2018 για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της Olympic Air από 12.11.2018 έως και 30.03.2019.

Πιο συγκεκριμένα, η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 19€ για πτήσεις προς την Αθήνα και από 41€ για πτήσεις από την Αθήνα. Για πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη, η χαμηλότερη τιμή είναι από 19€. Για πτήσεις από/προς Ηράκλειο προς Ρόδο, η χαμηλότερη τιμή είναι από 19€.

Εξαίρεση αποτελούν τα παρακάτω δρομολόγια για τα οποία η χαμηλότερη τιμή είναι από 41€: Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα, Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη – Σάμος, Σάμος- Θεσσαλονίκη, Σητεία- Αθήνα, Ζάκυνθος – Αθήνα, Σκιάθος – Αθήνα, Θεσσαλονίκη – Χίος, Ρόδος – Καστελλόριζο και Καστελλόριζο – Ρόδος.

Επισημαίνεται, πως σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Tέλος, για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο Golight.

Δείτε την προσφορά.

 

Αναδημοσίευση από : http://www.airnews.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue