Home ΠερίθαλψηΓηροκομείο Η συνάντηση φορέων της Ικαρίας και της ομογένειας με τον Δήμο Ικαρίας για το Γηροκομείο

Η συνάντηση φορέων της Ικαρίας και της ομογένειας με τον Δήμο Ικαρίας για το Γηροκομείο

by ikariaki.gr
8 views

Τη Δευτέρα 25.9.2017 παρέστην ως μέλος της Επιτροπής Στήριξης του Γηροκομείου σε συνάντηση στο Δημαρχείο Ικαρίας μεταξύ του Νομικού Συμβούλου της Πανικαριακής Αδελφότητας Αμερικής κου Ζαχαρία Κεσσέ, του Δημάρχου Ικαρίας, του Αντιδημάρχου Αγίου Κηρύκου, του νομικού συμβούλου του Δήμου και του εκπροσώπου του σωματείου Κρίκος.

Στη συνάντηση που ζήτησε ο κος Ζαχαρίας Κεσσές κατατέθηκε επίσημη πρόταση συνεργασίας για την χρηματοδότηση του Γηροκομείου Ικαρίας εκ μέρους της Πανικαριακής Αδελφότητας Αμερικής. Συγκεκριμένα κατατέθηκε έγγραφο με το οποίο προτείνονται εκ μέρους της Πανικαριακής Αδελφότητας Αμερικής συγκεκριμένες και εμπεριστατωμένες λύσεις ως  προς τα κρίσιμα ζητήματα της εξασφάλισης των κονδυλίων,     της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Ιεράς Μητροπόλεως και Δήμου Ικαρίας, της εκτέλεσης των εργασιών επισκευής-ανακατασκευής, της λειτουργίας και αδειοδότησης του Γηροκομείου.

Ως εκ τούτου δεν υπάρχει καμία πλέον δικαιολογία στην καθυστέρηση αποφάσεων από το Δήμο Ικαρίας, ο οποίος με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την Πανικαριακή Αδελφότητα Αμερικής και εμπεριστατωμένες προτάσεις σε όλα τα επίπεδα οφείλει να κάνει το αυτονόητο και να αναλάβει άμεσα τις ευθύνες του.

Ικαρία, 27.9.2017

Μαρία Μπινίκου

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue