Home ΚοινωνίαΕπικαιρότητα Η γυναικεία ομάδα του Διαγόρα απέσπασε το “Χ” στον πρώτο της αγώνα στη Ρόδο

Η γυναικεία ομάδα του Διαγόρα απέσπασε το “Χ” στον πρώτο της αγώνα στη Ρόδο

by ikariaki.gr
43 views

 

Αστήρ Ιαλυσού Ρόδου-Διαγόρας Ικαρίας 0-0 για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής!

Σπουδαίος βαθμός για την ομάδα μας που παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε σε αυτό το ταξίδι κατάφερε να σταθεί ισάξια απέναντι σε μία πολλή καλή ομάδα!

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Αστέρα για την άψογη φιλοξενία και επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε στο β γύρο!

Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα του Διαγόρα στο facebook.

 

Ακολουθεί πλήρες ρεπορτάζ και φωτογραφίες από το αθλητικό κανάλι της Ρόδου https://www.12sports.gr

 

Έ(χ)ασε τα… α(χαστα)!

Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. έμεινε στο 0-0 με τον Διαγόρα Ικαρίας, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ και να πάρει τη νίκη στους Αγίους Αποστόλους!

Τα μάτια του έβγαλε σήμερα ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, αφού έμεινε στο 0-0 με τον Διαγόρα Ικαρίας, στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Ευθύμη Ράδου έχασε αυτά που δεν… χάνονται. Μοιραία παίκτρια της ροδίτικης ομάδας ήταν η Άννα-Μαρία Γρηγοριάδη, η οποία δύο φορές σε θέση τετ α τετ από το ενάμισι μέτρο δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του «νεοφώτιστου» στη Β’ Εθνική Διαγόρα Ικαρίας. Μάλιστα η Γρηγοριάδη δύο φορές σε εκτέλεση φάουλ, έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της Καρίμαλη, η οποία όμως «πέταξε» και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Στις φάσεις αυτές θα πρέπει να προστεθεί και μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία με τη Φιλιππάκου, η οποία καθυστέρησε σε θέση τετ α τετ, με αποτέλεσμα να χαθεί μία ακόμη χαμένη φάση για τον Α.Σ.Τ.Ι.Ρ.

Ο Διαγόρας Ικαρίας με όπλο την ταχύτατη 16χρονη Αληθινή Κουτσού (έχει κληθεί στην Εθνική ομάδα) έκανε στην αρχή δύσκολη τη ζωή των Ροδιτών. Η Κουτσού, αν και έπαιζε με διάστρεμμα, ήταν η πιο γρήγορη παίκτρια του γηπέδου και μάλιστα νικήθηκε από τη νεαρή Ταγράπ στο 35ο λεπτό. Τα ίδια πρόβλημα δημιούργησε και από την άλλη πτέρυγα η Ξενάκη, η οποία όμως τραυματίστηκε και αποχώρησε μόλις στο 21ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενες ήταν καλύτερες και πιο κινητικές στο α’ ημίχρονο, όμως μετά το 60’ ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. (έπαιξε με πολλές απουσίες) ανέβασε την απόδοση του, έκλεισε στα καρέ του τον Διαγόρα χάνοντας τα… άχαστα και μένοντας τελικά στο 0-0. Το αποτέλεσμα αυτό σε καμία περίπτωση δεν ήταν καλό για τις Ροδίτισσες, οι οποίες αναμένεται να δυναμώσουν με την επιστροφή των τραυματιών. Στους Αγίους Αποστόλους βρέθηκαν και φίλαθλοι και γονείς από την Ικαρία.

Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. (Ευθύμης Ράδος): Ταγράπ, Καλιγιάννη, Φιλιππάκου, Γιαννίκου, Γρηγοριάδη, Κουγιού, Βιτζηλαίου (79’ Μουστάκα), Παπαμιχαήλ, Ταμπακιανού (85’ Μπουλαφέντη), Ασημακοπούλου (52’ Βασιλειάδου), Μακρή (68’ Κώτσου).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΙΚΑΡΙΑΣ (Σαράντος Καρίμαλης): Καρίμαλη, Καστάνια, Συργιάνη, Ζαννή, Μαλλέ, Παπαϊωάννου, Κουτσού, Κοτσαμπά, Ξενάκη (21’ λ.τ. Κράτσα), Κατέχη (62’ Καρούτσου), Καλλιμούκου (32’ Καπέλλά)

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue