Home ΚοινωνίαΕλλάδα Η Αληθινή Κουτσού μας άφησε για τις …Ελπίδες Καρδίτσας. Καλή τύχη στα σαλόνια της Α’ Εθνικής Γυναικών

Η Αληθινή Κουτσού μας άφησε για τις …Ελπίδες Καρδίτσας. Καλή τύχη στα σαλόνια της Α’ Εθνικής Γυναικών

by ikariaki.gr
53 views

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νησιού μας στον χώρο του Γυναικείου ποδοσφαίρου, η Αληθινή Κουτσού, που βοήθησε πάρα πολύ την γυναικεία ομάδα του Διαγόρα Ραχών Ικαρίας να ανέβει από την αφάνεια μέσα σε 4 χρόνια στα σαλόνια της Β΄Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, πήρε μεταγραφή στις “Ελπίδες Καρδίτσας”, αφού το αστεράκι μας ήταν περιζήτητο από πολλές ομάδες της Α΄Εθνικής  κατηγορίας γυναικών.

Πήγε σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Α’ Εθνικής κι εμείς από το νησί μας και από το ραδιόφωνο μας της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και πολλές διακρίσεις και επιτυχίες στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου της Α’ Εθνικής Κατηγορίας. Είμαστε σίγουροι ότι και εδώ η Αληθινή θα διακριθεί και θα μας εκπροσωπεί επάξια.

Και βέβαια θα μας …..”βάλει σ’ ένα επί πλέον κόπο”, να παρακολουθούμε ταυτόχρονα και να ενημερώνουμε δύο πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, αυτό της Α΄Εθνικής – λόγω της Αληθινής και αυτό της Β’ Εθνικής που συμμετέχει για δεύτερη χρονιά η ομάδα του νησιού μας ο Διαγόρας Ραχών Ικαρίας.

Για την Ικαριακή Ραδιοφωνία

Σωτήρης Πολίτης

 

Παρακάτω δημοσιεύουμε την ευχαριστήρια επιστολή του πατέρα της Αληθινής και Γενικού Αρχηγού της Γυναικείας ομάδας του Διαγόρα Ραχών κ. Σωτήρη Κουτσού.

Πριν αναρτηθεί από τον κύριο Οικονόμου και το ΣΑΜΟΣ ΣΠΟΡ η συνέντευξη της ΑΛΗΘΙΝΗΣ επιβάλλεται σαν γονείς να ευχαριστήσουμε από ΚΑΡΔΙΑΣ όλο το ΔΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΙΚΑΡΙΑΣ. και τον πρόεδρο του κ. ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΝΤΙΡΗ, την ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ [ κορίτσια ο αρχηγός δεν αλαλάζει]!!!! τους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ μας μα πάνω από όλους τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ κ. ΚΑΡΙΜΑΛΗ ΣΑΡΑΝΤΟ που έδωσε και δίνει τα μέγιστα !!!!Και κατάφερε τη γυναικεία ομάδα να πρωταγωνιστεί και όχι μόνο!!!! Κατάφερε να μας παρακολουθούν ομάδες Α’ Εθνικής και να ζητούν παίκτριες μας για ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.  Έτσι λοιπόν με μεγάλη μου χαρά !!!!! αλλά και ανάμικτα συναισθήματα σας ανακοινώνω ότι από την 1 ΙΟΥΛΙΟΥ [αρχή μεταγραφικής περιόδου] η ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ θα ανοίξει τα φτερά της για τις ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ!!!!! ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!! ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ της ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!!!!!! ΤΕΛΟΣ να ευχαριστήσουμε τον κ. ΚΟΥΤΣΟΝΑΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ!!!! ΚΑΙ ΤΗΝ κ. Μαρία ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ [μαμά Μαρία όπως την αποκαλούν] που μας κάνανε το τριήμερο στην ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΝΑ είναι πολύ ξεχωριστό !!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΛΑ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ !!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΗΧΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! ΤΣΙΤΑΧ????
Και η συνέντευξη της Αληθινής Κουτσού στο samossport : 

Η Αληθινή Κουτσού στις Ελπίδες Καρδίτσας και στο Champions League

 

Η Αληθινή Κουτσού κάνει το όνειρο της πραγματικότητα από τον Διαγόρα Ραχών Ικαρίας στις Ελπίδες Καρδίτσας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας η οποία κατέκτησε την 2η θέση (πρωταθλητής ανακηρύχθηκε ο ΠΑΟΚ ο οποίος κέρδισε το Βόλο 2004 με 12-0).
Μια δεύτερη θέση ωστόσο σύμφωνα με τη διοίκηση των Ελπίδων της επιτρέπει να συμμετέχει στο Champions League της περιόδου 2018-2019 αφού ο ΠΑΟΚ είναι τιμωρημένος από την UEFA.

Η Κουτσού μίλησε αποκλειστικά στο SamosSport.gr για την μέχρι τώρα πορεία της και για την μεταγραφή της.

banner

Ξεκινώντας το ποδόσφαιρο σε ηλικία 13 χρόνων και μετά τον πρώτο χρόνο κατάλαβα ότι το άθλημα αυτό με έκανε να βάλω στόχους στον αθλητισμό και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Έτσι λοιπόν πηγαίνοντας στην γυναικεία ομάδα του ΔΙΑΓΟΡΑ ΙΚΑΡΙΑΣ άρχισα να υλοποιώ τους στόχους που είχα θέσει. Ο πρωτεργάτης όλων ήταν ο προπονητής μου ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ ο οποίος πίστεψε σε εμένα και με βοήθησε πάρα πολύ στην δημιουργία μου σαν ποδοσφαιριστής, αφού είχε την επιμονή και την υπομονή να σταθεί δίπλα μου και να μην σταματήσει πότε να με ενθαρρύνει και να με βοηθά. Ήταν για εμένα ένας δεύτερος πατέρας. Όλα τα κορίτσια της ομάδας πάντα ήταν- είναι και θα είναι μέσα στην καρδιά μου. Η διοίκηση στάθηκε δίπλα μου σε δύσκολες στιγμές και ο κόσμος ο οποίος ζητωκραύγαζε για την ομάδα και για μένα με έκανε να νιώθω ευεξία σε κάθε αγώνα, προσπαθώντας πάντα να δείχνω τον καλύτερο μου εαυτό. Ευχαριστώ τον προπονητή,την ομάδα και την οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου.

Με όλους αυτούς τους ανθρώπους κοντά μου τα κατάφερα και η πρώτη δικαίωση ήρθε με το κάλεσμά μου στις προεπιλογές της εθνικής Ελλάδος. Βγήκα πρώτη σκόρερ στον όμιλο μας στην Γ΄ Εθνική και βοήθησα όσο μπορούσα την ομάδα μου ανεβαίνοντας στην Β΄ εθνική. Αλλά η μεγάλη επιβράβευση για εμένα ήρθε φέτος όταν τελείωσε το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και η ομάδα μου ο Διαγόρας παράμεινε στην κατηγορία. Το ενδιαφέρον για να κάνω το επόμενο βήμα ήρθε από την Καρδίτσα από ομάδα Α΄ κατηγορίας και ακούει στο όνομα ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ μια από τις 2 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας με προπονητή τον κύριο Δ ΚΟΥΣΤΟΝΑΣΙΟ. Σκέφτηκα καλά και είπα ότι πρέπει να πάω σε μια ομάδα που θα είναι πρώτα οικογένεια μου, αφού θα έχω φύγει μακριά από το σπίτι μου και θα είναι η συνέχεια του Διαγόρα . Ο νέος μου προπονητής θα είναι και αυτός σαν δεύτερος πατέρας μου και θα με μάθει ακόμα περισσότερα πράγματα, θα με βοηθήσει να εξελιχτώ ακόμα περισσότερο αφού είναι πολύ μεγάλο όνομα στο γυναικείο ποδόσφαιρο και όχι μόνο προπονητής με μεγάλες απαιτήσεις, (ειδικότερα φέτος που η νέα μου ομάδα θα αγωνιστεί στα σαλόνια του Champions League) παράλληλα όμως άνθρωπος που ξέρει να αγαπά τις αθλήτριες του. Με μεγάλη μου χαρά και τιμή, με τις οδηγίες του νέου μου προπονητή θα είμαι πάντα σεμνή και ταπεινή, θα προσπαθήσω να κάνω υπερήφανους όλους όσους πίστεψαν σε εμένα, για να δικαιώσω απόλυτα την επιλογή της νέας μου ομάδας, χωρίς όμως να ξεχάσω από που ξεκίνησα. 

Ευχαριστώ το SamosSport.gr για την προβολή του Διαγόρα και μαζί και την δική μου όλα αυτά τα χρόνια που δημιουργήθηκε η γυναικεία ομάδα .
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue