Home ΚοινωνίαΑιγαίο Ε.Α.Κ.Π. : Για τα αποτελέσματα των εκλογών της Ένωσης

Ε.Α.Κ.Π. : Για τα αποτελέσματα των εκλογών της Ένωσης

by ikariaki.gr
31 views

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Της Ένωσης Υπαλλήλων  Πυροσβεστικού Σώματος  Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

 

Μυτιλήνη 2 Ιανουαρίου 2019

                                                                             Προς: Όλα τα μέλη της Ε.Υ.Π.Σ. Βορείου Αιγαίου

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες μέρες οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης μας, και για αντιπροσώπους στην ομοσπονδία και τα νομαρχιακά τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Η Ε.Α.Κ.Π. Βορείου Αιγαίου εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους τους συναδέλφους που στήριξαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο μας, αναγνωρίζοντας την αγωνιστική κατεύθυνση της παράταξης μας και τις συνεπείς προσπάθειες μας όλο το προηγούμενο διάστημα.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα των εκλογών είναι και αυτή τη φορά αρνητικά αφού διατηρήθηκαν οι αρνητικοί συσχετισμοί στο διοικητικό συμβούλιο υπέρ των εκπροσώπων του κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Η παράταξη Ενιαία Πρωτοβουλία Πυροσβεστών που πλειοψήφησε, είναι η ίδια που έχει αποκλειστικά τις ευθύνες για την τρανταχτή απουσία της Ένωσης από κάθε μορφής συνδικαλιστική και διεκδικητή ενέργεια προς όφελος των εργαζομένων, αντιθέτως κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να μην εκτεθεί η διοίκηση όταν παραβιάζονταν εργασιακά δικαιώματα. Αυτό σηματοδοτεί ότι και το επόμενο διάστημα η δραστηριότητα της Ένωσης μας θα συνεχίσει να μην είναι σε αγωνιστική κατεύθυνση για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι στην περιφέρεια μας.

banner

Η Ε.Α.Κ.Π. διατήρησε τις δύο έδρες στο διοικητικό συμβούλιο, ενώ εξέλεξε έναν αντιπρόσωπο στο συνέδριο της ομοσπονδίας και έναν στο Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Σάμου σημειώνοντας ποσοστιαία και αριθμητική αύξηση σε ψήφους.

Βεβαιώνουμε όλους τους συναδέλφους ότι και το επόμενο διάστημα η παράταξη μας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την ανατροπή των αντεργατικών πολιτικών, την βελτίωση των εργασιακών σχέσεων, την προάσπιση των δικαιωμάτων των  συναδέλφων και την προστασία τους από κάθε αυθαιρεσία.

Για την Ε.Α.Κ.Π. Βορείου Αιγαίου

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Βορείου Αιγαίου

Παράλαιμος Λευτέρης – Τσαχάς Γιώργος

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue