Home ΚοινωνίαΑιγαίο Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018

Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018

by ikariaki.gr
6 views

Το 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών “Διαμαντής Παλαιολόγος” εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων για το Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018, λαμβάνοντας το αντίστοιχο σήμα.

Το Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΕΠΚ)(λινκhttps://europa.eu/cultural-heritage/about_el) έχει ως στόχο να ενθαρρύνει περισσότερα άτομα να ανακαλύψουν και να ενστερνιστούν την πολιτιστική κληρονομιά της Ευρώπης, και να ενισχύσει την αίσθησή τους ότι ανήκουν σε έναν κοινό ευρωπαϊκό χώρο. Το σύνθημα του ΕΕΠΚ είναι: «Η κληρονομιά μας: όταν το παρελθόν συναντά το μέλλον».
#EuropeForCulture

 

Το Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ΕΕΠΚ) έχει ως στόχο να ενθαρρύνει περισσότερα άτομα να ανακαλύψουν και να ενστερνιστούν την πολιτιστική κληρονομιά της Ευρώπης, και να ενισχύσει την αίσθησή τους ότι ανήκουν σε έναν κοινό ευρωπαϊκό χώρο.

Το σύνθημα του ΕΕΠΚ είναι: «Η κληρονομιά μας: όταν το παρελθόν συναντά το μέλλον».
#EuropeForCulture

 

 

6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών “Διαμαντής Παλαιολόγος”
Δηλώσεις συμμετοχής έως 31 Μαρτίου. Λίγες μέρες απομένουν για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής  στο6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών “Διαμαντής Παλαιολόγος” .
This is the divider

Εάν ενδιαφέρεστε για το χορό, τη μουσική και την αυθεντική διασκέδαση, σας προσκαλούμε στην πανέμορφη Άνδρο στο “Αιγαίου μέθεξις” .

Το βιωματικό σεμινάριο με στόχο τη γνωριμία  με το λαϊκό πολιτισμό,τη μουσικοχορευτική παράδοση του Αιγαίου και τη μέθεξη στα αυθεντικά Κυκλαδίτικα πανηγύρια που θα πραγματοποιηθεί 15-17 Ιουνίου 2018. 

Δηλώσεις συμμετοχής: www.aegeanmethexis.gr

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue